Det bedst’ fra vest

Når vi snakker Vestegnen, så er der mere end bare Brøndby IF. Der er musik, kunst, foreningsliv & fællesskab – og der er rigtigt meget af det, som vi allesammen kan være stolte af vores vestegn for. Zone43 er derfor mere end bare fodbold alene. Jeg gør hvad jeg kan for at hjælpe, hvor det er muligt. Det gælder også for kunstnere – kendte eller ukendte derude, der har fortjent at blive set eller hørt. Derfor er “Det bedst’ fra vest” nu en fast del af Zone43 og I må meget gerne skrive, hvis I kender folk eller andet, som fortjener at blive set eller hørt i en spændende forbindelse.

Jeg sørger for løbende at finde nyt, så vidt det er muligt. Men som i ved, så er jeg helt alene om Zone43, så tempoet bliver selvfølgeligt derefter. Jeg glæder mig til fremtiden i denne del af zonens univers.

Vestegnen – musik

BST (Denz)

Indbegrebet af, hvad det betyder at være fra Vestegnen. Sjæl, flair og et musiktalent der overgår de fleste fra samme genre! Han synger, han rapper og han skriver selv. Check ham ud her og følg ham på de sociale medier, hvor han løbende giver lyd fra sig. Det rocker!

“Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men det skjuler det vigtigste”
Citat: Ebbe Skovdahl.