Brøndby wallpapers

Så er der da også Brøndby wallpapers her hos Zone43 i fantastisk kvalitet. Alt grafik, der findes her på siden i relation til netop wallpapers er fuldstændigt gratis og kan gemmes fra den enhed, hvorpå det skal bruges. Jeg vil løbende tilføje nye designs så man, hvis man har lyst til det, kan skifte lidt ud en gang imellem. Jeg vil som altid hilse alle henvendelser og ideer vedrørende velkommen. Størrelserne er lavet specifikt til diverse enheder. PC/MAC, tablet eller telefoner. Rul til bunden af denne side for at komme til siderne med det I ønsker.

Jeg laver de her Brøndby wallpapers med udgangspunkt i størrelserne på iPhones og iPads. Når det kommer til tablet og telefoner selvfølgeligt. Umiddelbart tænker jeg at forskellen på PC & MAC er minimal i forhold til wallpapers. De er dog testet med fin succes på blandt andet Samsung også. Men det kan I jo bare forsøge jer med, hvis der bliver brug for det.


Brøndby wallpapers – PC/MAC

Brøndby wallpapers – Tablets

Brøndby wallpapers – Telefoner


Der kan også købes Brøndby plakater hos Zone43

Husk at der her på siden også kan købes diverse Brøndby plakater, som jeg selv laver. Der er nogle regler for hvorvidt man må tjene penge på Brøndbys logo, så der vil ikke i samme omfang være netop logo til stede. Men I kan med fordel lægge vejen fordi og så om det er noget i føler for. Find den del af zonen her på forsiden eller klik på følgende link – BRØNDBY PLAKATER.

Jeg har i den forbindelse et stort fokus på Brøndbys historie og Brøndbys legender. Også her er I selvfølgeligt velkommen til at komme med kritik eller ideer. Jeg tager imod alt med åbne arme, hvis det har relevans for Zone43 som helhed. Jeg håber I kan lide det i ser.