Det så næsten nemt ud

Det var endnu en fantastisk kamp vi var vidner til i Nordsjælland. Vi er blevet ualmindeligt balanceret i vores defensiv. Og lad os lige huske at det er defensiven, der vinder trofæer. Det er dog offensiven der skal sørge for 3 point i de enkelte kampe og i den del af spillet så vi faktisk, for anden kamp i træk, rigtigt gode ud. Jeg synes vi kan spore en rigtig fin fremgang på hele banen – det er en rar følelse.

1 halvleg

Jeg synes vi startede rigtigt fint. Vi endte dog ret hurtigt et sted i kampen, hvor vi måtte acceptere at vi ikke var dem, der skulle have bolden. Heldigvis er vi blevet rigtigt gode til at acceptere kampens tilstand. Vi stod godt fast i defensiven og forsøgte med begrænset held at holde fast i bolden eller spille en kontra. Vi var bedre til at holde i bolden end vi var til at komme fremad, men det synes jeg egentligt var ok. Det virkede som om at det var en af årsagerne til at FCN blev frustreret. En ting der blandt andet blev illustreret ved et tidligt gult kort til Atanga.

Hele holdet skinnede i dag. Men der var alligevel nogle på holdet der skilte sig ud i første halvleg. Jeg synes faktisk at Radosevic og Hedlund var skidt kørende i de meste af kampen desværre. Men jeg vil hellere fokusere på Bruus, Frendrup og Maxsø, som var helt igennem fantastiske. Alle de rum, som FCN troede de skulle ud og finde mod Brøndby blev lukket totalt. Ikke mindst fordi deres farligste ikke fik plads til at folde sig ud. Perfekt defensiv præstation i første halvleg. Og så kan vi lige smile ekstra af Maxsø’s fejring af det mål han scorede.

2 halvleg

Det var så her vi begyndte rejsen mod det uundgåelige – sejren. Vi kom på banen med et udtryk, der lignede en opgradering af de første 45 minutter. Der hvor vi fejlede i det direkte spil tidligere, gjorde vi nu det modsatte. Vi fik mixet den bedre boldbesiddelses procent med direkte angreb. Specielt Uhre, som fik spillet sin egen fodbold fint, havde fortjent et mål. Efter vi fik lavet et par udskiftninger kom der en ny energi på banen. Den energi gav os vores andet mål i kampen efter genialt opspil helt nede fra en velspillende Marvin Schwäbe. Det gav mig et smil på læben.

Jeg synes igen Bruus var den store oplevelse. Her i anden halvleg mere pga hans defensive udfoldelser, hvor han stort set fik lukket deres venstre side ned igen. Jeg kan ikke se Mensah eller Gammelby på den plads i fremtiden, som det ser ud lige nu. Heldigvis skal Hedlund, der havde en dårlig dag, også have ros for at få en scoring, som har været lidt for længe undervejs. Vi fik virkeligt slået fast at vi er ved at finde balanceret fodfæste. Jeg kan ikke se os tabe ret mange kampe i den resterende del af sæsonen. Kæmpe ros til holdet!

Spiller fokus

Hr. Bruus skal hyldes her. I første halvleg var han genial i begge ender af banen. Han lukkede ned i defensiven overfor en af deres farligste mænd på banen. I næste sekund var han oppe i den anden ende og lave flere indlæg, der burde have ført til i hvert fald et enkelt mål fra enten Uhre eller Hedlund. Han løb, han tacklede, han driblede – han viste os at vi her har endnu en mand, der kommer fra vores egne rækker, som vi kan stole på i fremtiden. Det er en fed tanke. Lige bortset fra for Gammelby og Mensah, som skal til at kigge sig over skulderen.

I den sidste del af kampen blev han træt og det er helt fair. Men også selvom han var træt fik han i de fleste tilfælde lukket ned for en af deres største stjerneskud – Kamaldeen Sulemana. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle fejl fra hans side og hvis han havde fået en af de fortjente assists i første halvleg, så havde han vel fortjent et 12 tal. Han er et bevis på at fremtiden for Brøndby ser positiv ud. Nu skal han bare præstere sådan hver gang han får chancen.

Kamp fokus

Den nemme er defensiven. Men den er åbenlys for alle, så den lader jeg være. Jeg vil gerne fokusere på Niels Frederiksen fremgangsmåde på sidelinjen. Han var enormt verbal og enormt aktiv. Nuvel han var ikke en Bo Henriksen, hvilket jeg personligt hilser velkommen. Men har råbte, han klappede, han opildnede og han smittede af på spillerne. Vi har altså en træner, der oser af klasse. Også når han giver interviews. Jeg ved der er flere der sværger til vores gamle tyske træner. Jeg er bare efterhånden sikker på at det Niels Frederiksen og hans team kommer med er mere holdbart i længden. Jeg tror på, som jeg hele tiden har gjort, at Brøndby med Niels Frederiksen i spidsen vil bringe os det mesterskab vi hungrer efter. Selvom jeg ved at det vil betyde hovedrysten hos mange af jer der læser med her.

HJERTET

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.