Ugen der gik

En uge der har budt på en forfærdelig mandag efter en skrækkelig søndag. Men også en uge der gav os oprejsning i Herning. Udover det, så har vi set en Niels Frederiksen der får grå hår og en CV, der er træt af snakken om den 3′ plads og Brøndbys generelle målsætning. En ny rutschebane tur er det blevet til. Men jeg forsøger at nyde turen.

1964

Mandagen efter AGF kampen

Puha en mandag. Jeg endte med tre sygedage fra job og dem tilskriver jeg de følelser jeg måtte igennem om søndagen. Selvom man nok ikke får Covid lignende symptomer af fodbold. Jeg er heldigvis ovenpå igen og kan nu se det i et bredere perspektiv. Den kamp var noget værre lort. Men vi holdt det berømte nul og det må vi tage med, som noget positivt efter en kamp der kvalitets mæssigt fra begge hold, hørte til i Serie 1. Vi er generelt blevet ret godt til netop at holde nullet, så det holder jeg fokus på den næste tid. Alligevel er jeg glad for at der nu er gået et par dage og følelsen fra den mandag er bag mig. Jeg accepterer rutsche turene, men jeg vil gerne undgå den slags kamp igen.

Hr. Frederiksen får grå hår

Selvom der ikke er meget hår tilbage, så får han alligevel grå hår af den udfordring han står over for. Det betyder ikke at han ikke nyder det – for det gør han siger han. Men jeg kan personligt godt forstå at han til tider føler sig lidt presset af omverdenen. Han skal godt nok stå til regnskab for mange mennesker, der ikke aner en skid om Brøndby. Ikke mindst fjolser som KEP, Tøfting, Camilla Martin og enkelte flere. Her vil jeg gerne give et kort shoutout til Graulund, som generelt er respektfuld. Dit hår er fint Niels – også med et gråt skær, så kør du bare på hr. Frederiksen. Jeg tror på dig og Brøndbys fremtid.

Da CV fik nok

CV var igen i studiet inden kampen i Herning da der igen stilles spørgsmål til denne 3′ plads, som er vores målsætning. Hvor er det fedt at han bare beder dem om at skride a helvede til med den debat. Dejligt med lidt power fra en mand, der er SÅ respekteret i hans arbejde. Jeg har rost ham mange gang og det vil jeg blive ved med. Han er himmelsendt til Brøndby og vi skal nyde hvert minut vi har ham. Han vil i fremtiden gøre os fodbold lykkelige – det er jeg meget sikker på. Han har så meget format, at det halve kunne være nok.

Turen til Herning

Jeg synes vi her får en ret kontrastfuld oprejsning. Vi lignede et hold, der i løbet af de få dage, havde fået meget mere selvtillid og generel tro på sig selv. Der var mere power, der var mere kvalitet og der var mere konsekvens i de ting man udførte. Vi fik kørt nogle angreb færdige, vi fik sat flere afleveringer sammen og vi fik vist at der er fremtid i Brøndby. Vi fik generelt sat os i respekt og IGEN holdt vi det berømte nul. Denne gang mod et hold, der er ret gode til at scorer mål i Herning. Vi kan være pisse stolte af denne kamp og specielt de unge mennesker kan se sig selv i spejlet med en kæmpe stort smil på læben.

Så blev det derbytid

Og endeligt kom den kamp vi som fans havde brug for at se. Vi spillede FCK ud af brættet og selv Ståle Solbakken måtte erkende at Brøndby spillede som et hold, der hører til øverst i tabellen. Vi havde en ultra stabilt og robust udtryk samtidig med, at vi havde flair og var dybt uforudsigelige i vores offensiv. Vi var klart bedst og det er vel kun pga deres keeper og vores legendariske mangel på held at vi ikke vinder den kamp 3 eller 4-1. Det er tid til optimisme kære medfans. Også selvom vi tydeligt mangler en rigtig goalgetter. Rigtig god kamp at slutte ugen på. Lad os nu fortsætte den stil.

Brøndby plakater
De største sættet

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.