Defensivt voksne

I en kamp, der på forhånd lignede en der kunne ende helt galt for os, synes jeg vi så det modsatte. Vi havde muligheder for at at vinde den. Selvom FCM var tættest på med et stolpeskud og en situation, hvor Schwäbe igen var vågen. Jeg begynder at nyde vores tyske keeper mere og mere. Kan der være en ny fan favorit i ham? Jeg synes vi kan være stolte af vores indsats – især de unge så stærke ud.

Brøndby

1 halvleg

Jeg sad lidt med en kæbe, der ramte mit nye flotte gulv. Vi startede kampen som lyn og torden – fra start af lignede vi heldigvis et lang bedre og mere voksent hold. Kontrasten fra sidste kamp var helt enorm og det skal vi huske at sætte pris på. Vi kæmpede stadigvæk lidt med timingen i det offensive spil, men vi kom til et par chancer, der på en god dag havde resulteret i et førings mål. Helt generelt var den første halve time meget mere værd end de sidste to kampe til sammen. Vi ser lige nu den ubalance der kan være i de mange unge drenge, så lad os nyde det når vi kan.

Frendrup specielt, er en sand fornøjelse at følge. Den lille dreng spiller, som en voksen mand. Jeg er simpelthen løbet tør for positive ord, der kan beskrive den knægt. Han var den bedste på banen igen og overskinnede de to midtbane makkere han havde på dagen. Men også vores tre centrale i forsvaret var rigtigt gode. Skipper skal bare spille fast til højre for chefen. Og så skal Gammelby have ros igen for at spille en trods alt fin kamp på en position, der tydeligt ikke passer ham ret godt. De offensive kæmpede flot, men kommer i øjeblikket ikke nok med i kampene.

2 halvleg

Vi skulle slås lidt mere end i den første halvdel af kampen. Vi havde ikke meget på deres banehalvdel. Men jeg synes vi kan være stolte af vores tid på bolden. Vi turde at spille og vi lignede et hold med selvtillid. Vi gik dog helt klart en defensiv halvleg i møde og speciel de bagerste fra venstre til højre side måtte slås ret voldsomt for at holde dem fra feltet. Vi fortsatte også med at give dem mange standarder, men jeg er imponeret over vi holdte dem fra de helt store chancer. Selvom Vibe var ved at få den i mål på det, der lignede et forsøg med biceps.

Helt generelt, så skiftede spillet endnu mere til deres fordel da de satte deres to danske angribere ind. Pludselig skulle vi holde fokus på to mere bevægelige angribere, men også det håndterede vi flot. Det kan da godt ærgrer mig en smule at vi ikke får scoret et mål på nogle af de omstillinger vi får. Men der mangler noget relation i vores offensiv. Jeg tror på det nok skal komme. Sidst skal der også lyde en ros til vores indskiftere. Slimane har enorm teknisk snilde og Jobbe & Uhre, kom virkeligt ind med noget power. Fin kamp og acceptabelt resultat.

Spillerfokus

Frendrup vil være den nemme at snakke om igen. Men vi ved efterhånden at vi kan forvente top præstationer af ham hver gang. Jeg vil hellere snakke om to andre i dag. Bruus og Skipper, som sammen skulle dæmme op for en af deres umiddelbare stjerneskud i Mabil. Det gjorde de fandme godt. Jeg er imponeret over Bruus på den venstre side. Han mangler noget timing nogle steder og noget coolness. Men vi har her en knægt, der skal have masser af spilletid. Han kan udvikle sig i en fantastisk retning. Det samme er tilfældet med Skipper. Vi har set at han ikke skal ligge i midten i den 3-5-2 opstilling vi praktiserer på nuværende tidspunkt. Men til højre for Maxsø klæder ham. Fantastisk kamp af begge boys.

Jeg synes vi skal holde fokus på fremtiden for en stund. Vi har nogle fine uslebne talenter, der hvis de behandles rigtigt, vil kunne udvikle sig til noget stort. Til det har vi en rigtig god trio på træner bænken. Mange snakker om Niels Frederiksen, som er for blød osv. Men vi har en af vores hårdeste hunde nogensinde siddende ved siden af ham i Retov. En sammensætning, der kan sammenlignes med som Laudrup og Faxe. Vores unge drenge vil i fremtiden give os det vi drømmer om og kampen her var et vidne om præcis det.

Kampfokus

Reaktionen på AGF kampen var vigtigst. Vi kom ud og lignede fra starten et hold, der ville fjerne vores fokus fra den rædsels kamp vi så for nogle dage siden. Selvom vi også i den holdt nullet. Havde vi scoret i FCM kampen havde det været den bedste kamp rent taktisk vi har set meget længe. Vi destruerede deres styrker og ligesom AGF, så var det ikke mange åbne chancer de fik. Vi bliver bedre og bedre defensivt – det kan vi være stolte af for det har manglet i mange år. Vi spillede en kamp, der vidner om at vi bevæger os i en rigtig fin retning. Lad os nyde det og så lige få hul på mål bylden når vi spiller på søndag mod en FCK hold, der heller ikke er på 100 %.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.