Identitets plakaterne

Som nogle af er ved, så har jeg her hos Zone43 også gang i lidt kreativt med Brøndby og legenderne i fokus. Det handler om plakater/billeder, hvor jeg prøver at sætte fokus på nogle de vigtigste spillere og andet fra Brøndbys historie. Det handler om dem og det vi bør huske når vi sidder i fremtiden og kigger tilbage på dem eller det, der var med til at definere Brøndbys identitet. Denne gang handler det om “Identitets plakaterne”

Historien om et umage par

Der kan ikke være ret meget tvivl om, at fællesskab og sammenhold er noget af det, der definerer Brøndby bedst. Helt generelt er det også ord vi bruge løbende når vi skal definere Brøndby til for andre. Derfor har de også fået en central placering på parret her. Vi er mange – vi er rigtigt mange og en stor del af os holder med Brøndby fordi vi kan identificere os med hinanden og klubben. Det må være nogenlunde her, at vi skiller os ud fra alle de andre. Eller i hvert fald de fleste af de andre.

Jeg har også tilføjet ord som: Mål, stolthed, familie og tro på den første af de to. Mål, fordi vi allesammen har en fælles mål om at være de bedste. Stolthed, fordi vi allesammen besidder en enorm stolthed ved at elske Brøndby og være stor del af en kæmpe familie, som er det næste ord på blokken. Til sidst er der ordet tro. Det skulle med fordi at selvom vi har oplevet de helt store rutscheture, så står vi altid på stadion ugen efter og tror på en sejr på ny. Troen på klubben er enorm, selvom der ikke altid er tro på projektet.

Sjæl, venskab, følelser og mod. Det er ordene jeg har knyttet til den næste plakat af de to. Sjæl fordi at vi allesammen har Brøndby helt ind i sjælen. Det er mere end fodbold og det skal vi være stolte af. Venskab fordi at selvom vi ikke allesammen kender hinanden så føles det for det meste som om at vi er venner for Brøndby, som vi allesammen har dybe følelser for i med og modgang – derfor ordet følelser. Til sidst er der modet – som vi gang på gang viser som klub og som fans, når vi tør alt det vi allesammen tør i Brøndbys navn.

Køb Zone43’s Brøndby plakater her!

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.