Legenderne plakaten

Som nogle af er ved, så har jeg her hos Zone43 også gang i lidt kreativt med Brøndby og legenderne i fokus. Det handler om plakater/billeder, hvor jeg prøver at sætte fokus på nogle de vigtigste spillere og andet fra Brøndbys historie. Det handler om dem og det vi bør huske når vi sidder i fremtiden og kigger tilbage på dem eller det, der var med til at definere Brøndbys identitet. Denne gang handler det om “Legenderne plakaten”

Brøndby plakater

Historien bag den første

Jeg er fra 1983, så jeg har ikke været med fra starten desværre. Men noget af det der fascinerer mig mest er vores historie. Jeg er generelt meget drevet af historien omkring det meste. Derfor var det også noget af det, der fra starten af drev mig, da jeg har skulle finde kærlighed til en fodboldklub. Jeg drev lidt rundt som dreng og da min familie er fra Nørrebro må jeg erkende at jeg også var i den gamle idrætspark og se KB, som helt lille dreng. Alligevel var der aldrig tvivl da jeg pludselig stod og trykkede Peter Schmeichel i hånden på Brøndby stadion som 7-8 årig.

Det er den slags oplevelser, der sidder fast i mig. Derfor var det helt naturligt legenderne, der skulle hyldes først. Vi har mange af dem. Derfor kan der også argumenteres for at der er nogle der mangler på plakaten. Men jeg er helt rolig ved de navne, der er med og i sidste ende ret stolt af resultatet. Jeg har min klare favoritter fra alle generationerne. Jeg vil faktisk gerne lige fremhæve Brian Chrøis for at støtte op om og signere et par eksempler af plakaten. Samt for at mødes med mig på Brøndby stadion til en sludder omkring ham selv og hans syn på Brøndby.

Designet er i sig selv simpelt, hvilket er noget der går igen på de første plakater generelt. Jeg tænkte også løbende på at bruge samme design til andre ting. Som eksempelvis vigtige Brøndby år eller Brøndby sange. I sidste ende var der dog aldrig tvivl om at denne første plakat skulle kunne stå alene og til en hver tid skille sig ud fra mængden. Brøndbys legender skal huskes. Derfor lavede jeg denne plakat for at støtte op om dem jeg husker bedst.

Køb Zone43’s Brøndby plakater her!

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.