Post Covid tranfers

Vi er ved at være der, hvor vi i Danmark i hvert fald i første omgang kan se forbi epidemien. Det er rart at tænke på, men hvad skal der nu ske med transfers så? Jeg synes det er åbenlyst hvor vi mangler spillere. Både pga at der er for få at vælge imellem på den givne position, men bestemt også pga manglende kvalitet. Mit syn på kommende transfers generelt kommer her.

zone43

Keeper positionen

Det er ikke her vi skal kigge først. Vi har en keeper der efterhånden begynder at gøre en god stabil figur imellem stængerne. Marvin Schwäbe kan godt stå på mål og han har allerede været pointgivende i kampen mod Sønderjyske. Han har dog allerede kontrakt udløb næste år, så det kan være vi skal begynde at tænke i forlængelse af ham eller som minimum forberede et exit. Men for nu er det ikke en position vi skal kigge på. Vi har også en talentfuld keeper stående på spring, som måske kan tage over efterfølgende. Det kræver dog at han er klar til det. Ellers skal vi helt klart, når sæsonen er forbi, tage denne position seriøst, så vi ikke kommer til at se skidt ud her.

Forsvars positionerne

Her er jeg ikke i tvivl – vi skal kigge på backs/wingbacks. Vi er, som udgangspunkt godt stillet i højre side. Med Gammelby, Mensah og Bruus, så er det ikke der vi skal have fokus. Men venstresiden er et kæmpe issue. Vi har Jung, som den eneste, der er bygget til at spille der, men han mangler fart og er derfor røget i det centrale. Vi har derfor Mensah som starter, og det er ikke godt nok. Vi skal handle og vi skal handle hurtigt! Vi skal have en ren back/wingback og jeg har flere eksempler på sådan en i et tidligere indlæg her på siden.

I det centrale forsvar er vi fint stillet med kaptajn Maxsø, Hermannsson, Kabongo, Rosted, Jung og Skipper. Vi kan altid snakke om at der er flere af dem, der har manglet eller mangler niveau. Men for nu skal de have tid til at finde hinanden igen og derfor skal vi ikke kigge på nye folk til de positioner. Specielt ikke i en tid, hvor pengene ikke er til ret meget.

Midtbane positionerne

Men tanken om, at vi lige nu spiller med tre centrale midtbanespillere, så har vi mere end rigeligt. Når vi stiller vores stærkeste tre lige nu har vi stadigvæk Frendrup, Tibbling, Fisker, Børkeeiet og Bjur på bænken. Det er i sig selv rigeligt til at vi også kan sælge Radosevic og stadig have nok. Det betyder i grove træk, at vi skal fjerne blikket fra alle midtbaner der ikke lige nu allerede spiller i Brøndby. I realiteten er dette den position på banen vi skal have mindst fokus på. Vi har nok kvalitet og nok bredde til at vi ikke skal have flere ind udefra, der alligevel ikke har nok kvalitet til at spille. Men det mener jeg at vi ikke kan finde nogle derude, med de penge vi har, der kan gå direkte ind på holdet. Lad os fokusere på dem vi har, som har masse af potentiale og kvalitet.

Angrebs positionerne

Det er her vi blandt andet skal have fokus. Vi har ikke den målscorer i truppen, som vi før havde i Wilczek eller Pukki. Vi kan argumentere for at resten af holdet ikke giver dem nok at arbejde med, men jeg synes heller ikke vi ser nok fra Mraz og Uhre specielt. Hedlund og Jobbe har masser af kvalitet og det viser de løbende. Jobbe med mål og Hedlund med masser af assist. Hvis Hedlund får scoret lidt mere, så har vi jo en klasse angriber i ham. Men kom lige med de mål Simon. I min optik skal Uhre væk – han mangler simpelthen den kvalitet, der skal til at bære trøjen. Vi kan give Mraz chancen for at vise sig. Men selv med ham i truppen har vi kun to reelle angribere eftersom Jobbe mest er en offensiv wing. Der skal gøre noget på denne del af banen.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.