Slutspillet – vores chancer

Efter fadæsen i Horsens er AGF nu fem point foran os i tabellen og vi er endnu længere væk fra den 3′ plads, som vi gerne vil have. Men nu kommer slutspillet og vi kan selv afgøre hvor langt oppe i tabellen vi vil slutte. Jeg tror bare vi er nødt til at acceptere, at det langt fra bliver nemt. Vi er favoritter i meget få at de kampe der skal spilles – mon vi kan præstere, som underdogs?

Brøndby plakater

Kampene mod AaB

Hjemme

Det her er en af de kampe vil SKAL vinde, hvis vi vil spille med om den 3′ plads. Vi vil møde et hold, der har mod og en stor tro på sig selv efter at have endt i top 6. Men vi SKAL kunne slå dem på hjemmebane. Også gerne for at lukke munden på Patrick Olsen efter vi tabte til dem i Aalborg sidst. De har et par klassespillere, men som hold er vi bedst og det skal vi kunne vise på hjemmebane. Ikke mindst for at skabe tro omkring Brøndby. Jeg vurdere denne til 60/40.

Ude

Vi skal lukke munden på hele Aalborg når vi når dertil. Men det bliver ikke nemt. De er gode derovre. Ikke mindst Lucas Andersen, som havde krammet på Rosted og Gammelby sidst vi besøgte det nordjyske. Men det skal vi bare lære af jo. Vi viser løbende at vi er hamrende gode med bolden og kan vi slå dem deroppe, så har vi fuld plade mod et hold, der godt kan lide at sætte en kæp i hjulet på Brøndby. Jeg vurdere den kamp til 50/50.

KLIK HER FOR INDBYRDES STATISTIKKER!

Kampene mod FCN

Hjemme

Det er altid spændende når vi møder FCN. Det bliver ikke anderledes i de her kampe. Det er to hold der vil have bolden, presse højt og dominere. Vi ved, der bliver scoret mål i de her kampe, så det er op til os at være klogest. Jeg tror vi er små favoritter når vi møder dem hjemme og jeg synes vi skal kunne slå dem. Når det så er sagt, så er det her en kamp vi skal acceptere, som en vi kan tabe point i. Men vi må IKKE tabe. Jeg vurdere den til 55/45

Ude

Dem og deres kunst bliver igen en fordel for dem. Vi mister nogle procenter når vi skal spille på det underlag. Ikke fordi vi ikke kan finde ud af, men fordi de er mere vant på det. De vil være gnide sig i deres hænder når vi kommer på besøg, så det er op til os at vise at den meget lille favorit værdighed de har til den kamp, er malplaceret. Selvfølgeligt kan vi vinde den kamp. Men vi må nok erkende at de på papiret er en smule bedre stillet i Farum. 45/55 er min vurdering.

KLIK HER FOR INDBYRDES STATISTIKKER!

Kampene mod AGF

Hjemme

Jeg hader at skulle indrømme det, men vi er en smule undertippede her, selv på hjemmebane. AGF og David Nielsen er sindssygt gode i øjeblikket, så vi skal være klar til at slås. De lukker ikke mange mål ind og vores angribere er ikke helt mødt ind endnu. Vi kan vinde den her, det kan vi da. Men med AGF’s spiller bredde, deres træner og deres form, så er de favoritter også på Brøndby stadion. Jeg tror på vi kan overraske, men jeg vurderer den til 45/55.

Ude

Jeg må erkende at vi i den her kamp skal være heldige for at hive point med hjem. Jeg håber jeg har misfortolket situationen totalt. Men AGF er skræmmende dygtige i Århus. De er bundsolide og efter vores kamp i Horsens kan jeg ikke se os vinde over et hold, der står så solidt og kompakt i deres defensiv. Jeg håber vi til lige denne kamp har fået en masse stabilitet og tro ind på holdet. Men vi er langt fra favoritter, som det ser ud nu. 60/40 er min vurdering.

KLIK HER FOR INDBYRDES STATISTIKKER!

Kampene mod FCK

Hjemme

Noget af det, som de her kampe får liv af, er tribunerne. Det er indiskutabelt. Det kan vi være heldige at få, men vi må nok tage til takke med en flad oplevelse i forhold til det vi plejer at være vidner til. Jeg synes som udgangspunkt altid at de her kampe på Brøndby stadion er 50/50, men denne gang er vi undertippede. Jeg ved ikke helt hvor de står lige nu, men de ser desværre skarpe ud og vi skal spille op til vores bedste hvis vi vil have point. 40/60 er min vurdering.

Ude

Det her er i min optik den sværeste kamp af dem vi står over for i den resterende del af sæsonen. Vi kan ikke matche dem i Parken lige nu desværre. Jeg ville ønske jeg kunne sige noget andet. Det er klart, at hvis der er tomme tribuner, så vil det ikke føles lige så meget som en udebane kamp. Men de vil stadigvæk føle sig hjemme. Vi kan selvfølgelig overraske, det kan vi altid. Men denne her bliver vanvittigt svær tror jeg. Jeg vurdere den til 30/70.

KLIK HER FOR INDBYRDES STATISTIKKER!

Kampene mod FCM

Hjemme

Igen – altid en lige kamp på Brøndby stadion. Vi vinder lidt, de vinder lidt og så er der den uafgjorte kamp i ny og næ. Den her kamp er svær at forudse resultatet på, men selvom det er ligaens nuværende førerhold, så bliver det her ikke den sværeste hjemmekamp i min optik. De er stærke – det er de da. Men jeg tror på en jævn kamp på Brøndby stadion. De er ikke kommet super godt fra start og de har nogle svære kampe inden os. Jeg vover mig ud i en 50/50.

Ude

Den er altid sjov. Vi har haft nogle fantastiske kampe derovre med masser af mål, masser af drama og comebacks. Jeg tror ikke vi får de store dramaer denne gang. Men jeg tror på vi har en fin chance. De vil naturligvis være favoritter, men det er kun snævert. Vi har fine chancer for at hente point her. Men det kræver selvfølgeligt at vi bliver skarpere foran mål. Det har vi heldigvis også masser af tid til at blive inde denne kamp. 45/55 er min umiddelbare vurdering.

KLIK HER FOR INDBYRDES STATISTIKKER!

ALDRIG ALENE

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.