Tyndt besat i angrebet

Der er flere ting, der skal forbedres det kan vi ikke komme udenom. Det må vi allesammen have kunne forudse med så mange unge spillere. Men vi er rigtigt hårdt ramt i angrebet. Jeg er ude i at vi skal finde offensive løsninger på transfermarkedet. Men hvem kunne det være og hvem er det i truppen, der ikke er god nok til Brøndby?

Dem vi har i truppen nu

Simon Hedlund

Der er ingen tvivl om at Hedlund kan noget. Han har tempo, han har vilje, han har attitude og han har kant. Men det er ikke mange mål han har i ham. Det er jo ikke som udgangspunkt ham vi skal bytte ud, men han skal til at vise sig som en mere målfarlig mand, så han kan komme op på det Pukki niveau vi gerne ser fra ham. Han er en meget bevægelig angriber, som skal have den frie rolle, der passer ham bedst. Men jeg synes han bør have mere i ham i forhold til mål. Han er lidt for glad for bolden synes jeg. Den er tit klistret lidt for længe til hans fødder, hvilket lidt for tit resulterer i absolut ingenting. Men alligevel en mand vi skal kunne regne med i fremtiden. Bare smid bolden i kassen en gang hver anden kamp i gennemsnit og forsæt det gode antal assists.

Samuel Mraz

Han er svær ham her. Jeg synes han har vist før, at han har målnæse, men jeg kan ikke helt se den lige nu. Han er meget anonym og ligner ikke en i dette øjebliksbillede, vi kan regne med som konsekvent målscorer i fremtiden. Jeg ser gerne at vi i den formation vi spiller lige nu, også kan have to bevægelige angribere og det får vi bare ikke med Mraz på banen. Han lavede et fint oplæg til Jungs mål mod Horsens. Men vi SKAL kunne regne med flere mål fra vores angribere. Det må ikke være op til vores mest defensive spillere, at score. Jeg har stadig en lille tro på ham her, men han skal til at gøre sig fortjent til den, ellers skal han erstattes med mere kvalitet. Det kunne sagtens være en ny låne aftale med en spiller, der forhåbentligt kan få nettet til at blafre.

Mikael Uhre

Jeg er ikke meget for at snakke skidt om vores spillere, men ret skal være ret – Uhre skal væk. Han har nummer 11 på ryggen og det har han bare ikke gjort sig fortjent til. Han hører til på et hold, som ikke har bolden, så han kan løbe mere uden bold end med bold. Han har fart og power, men vi må erkende – eller han må erkende at han har ikke kvalitet nok til et hold med masser af boldbesiddelse. Det er ikke en skrækkelig indrømmelse. Det må være befriende at indse de begrænsninger man besidder, så man kan specialisere sig i det man er rigtig god til. Hos Uhre er det løb, modtag, afslut. Uhre du gav den et skud i Brøndby, men matchet er desværre helt forkert.

Jesper Lindstrøm

Han er ikke den fødte spidsangriber, men lige nu er han vores bedste af slagsen. Hans løb, hans teknik og hans evner til at afslutte gør ham til en hamrende god offensiv brik på holdet. Jeg ser ham gerne spille hver gang i øjeblikket. Han har så meget potentiale ham her, at han skal udvikles hurtigt, så vi kan få det bedste ud af ham inden han unægteligt ender udenfor landets grænser inden alt længe. Han er den eneste angriber vi har der kan score mål i øjeblikket og det er altså noget der skal ændres på. Det er fint for Jobbe, men han kan ikke skaffe os resultater alene, desværre. Jobbe skal have uendeligt meget ros i øjeblikket, men han skal også holde sig fokuseret, så vi kan få endnu mere ud af ham i fremtiden.

4 hurtige bud på nye ansigter

Marvin Egho

Jeg har længe set noget i ham her. Han har noget af det vi mangler. Han har power i feltet, han har en ok teknik og så er han altså en mand, der godt kan finde netmaskerne. Det er klart at han er ikke et færdigt produkt i forhold til Brøndby. Men han har en god alder, han har kendskab til ligaen og så er han vant til at være en del af et to mands angreb. Han slår mig som en Mikael Uhre type, der er bedre skruet sammen teknisk. Og som har mere styrke i luften. Et godt bud på noget anderledes i vores angreb.

Det kan blive et økonomisk problem for os at han er på kontrakt i Randers. Men vi har en fordel i, at han kun har kontrakt i et år endnu. Vi har dog før set med spillere fra Superligaen at deres respektive klubber ikke er meget for at handle med Brøndby. Men med lidt is i maven kunne vi godt gøre en god handel her. På en mand, der i en klub som Randers, har scoret i ca hver fjerde kamp.

Emil Riis

Jeg er ret vild med Emil Riis. Han har noget kant og han har noget af den gadedrenge attitude vi mangler. Han skal bare bruge det rigtige hold og den rigtige træner for at finde hans fulde potentiale. Det kan han hos os. Emil Riis er 190 cm høj, men synes alligevel han har lidt speed. Han kan godt ligge i den 9’er rolle, som Mraz har lige nu og give den lidt mere power. Riis er meget større, han har mere power og så kender han også ligaen i forvejen. En center forward, der kan få alle forsvarere herhjemme til at tænke en ekstra gang før de slipper markeringen. Han er en trussel.

Han er dog desværre også på kontrakt netop i Randers. Men ligesom Egho, så har han udløb om et år. Vi vil ikke kunne hente ham nu, men når han er træt af at spille i nedrykningsspillet, så kan vi være heldige at få ham gratis. Jeg ser gerne Emil Riis i Brøndby. Han kan, ligesom hans ovenstående makker, give os noget af de vi mangler. Vi skal selvfølgeligt kun bruge en af dem. Han scorer i ca hver femte kamp i Randers, men det kan han forbedre i Brøndby.

Jens Odgaard

Herren her er et helt åbenlyst valg. Han har fysik, han har power, han har speed, han har teknik og så kender Niels Frederiksen ham fra deres fælles tid på u21 landsholdet. Har er på kontrakt i Sassuolo i øjeblikket, hvorfra han lige har været lejet ud til Heerenveen med blandet succes. Han har talentet til de større ligaer senere, men jeg ser gerne at han kommer tilbage til Danmark i et års tid på en lejekontrakt i Brøndby og får spillet sig varm her. Han ville kunne gøre en forskel med det samme og vi ville med lidt held kunne sikre en købs klausul på ham.

Han har været i Sassuolo i to år. En klub der meget gerne lader ham udleje for at få spilletid. Udover det så ligner det ikke en klub, der har de helt store tanker om ham i fremtiden. Problemet her er at de har brugt penge på ham. Som jeg ser det er vi oppe i ca 35 millioner danske kroner. Det begrænser vores muligheder i forhold til et køb. Derfor skal vi forøge at leje ham og se om vi kan fedte en billig pris hjem for ham senere. Gå all in på ham her, som er min favorit!

Andi Zeqiri

En forholdsvis ukendt ung spiller fra Lausanne i Schweiz har også fanget mit blik. Han er topscorer på deres u21 landshold og har en statur, der umiddelbart kunne bringe det samme som nogle af de andre på listen. Han spiller i den næstbedste række i Schweiz og er en ung spiller med det bedste foran sig. Vi vil ikke få en færdig spiller her, men i stedet en vil skal udvikle på. Jeg kunne sagtens se Brøndby hente en spiller som ham, men det vil være en chance at tage. Selvom hans målgennemsnit i hans ungdomsår ser ganske fine ud.

Han ligger pt nummer to på topscorer listen i ligaen – i øvrigt bag hans makker, som også kunne være spændende. Men ikke lige den type, jeg ser os gå efter. Zeqiri har også en kontrakt der udløber om et år, så der vil også være muligheder for at hente ham, hvis ønsket er der. Det er klart at ham her er en outsider, men han ser spændende ud og spændende kan jeg personligt godt lide.

De umulige drømme

Adam Hlozek

Han er kun 17 år, men scorer mål og laver assists i den Tjekkiske liga. Han er et kæmpe talent, der til dagligt spiller i Sparta Prag. Jeg er super opmærksom på at der må være mange, der holder øje med ham derude. Men faktum er at han ville være et drømme køb i en klub som vores, der har et kæmpe fokus på de helt unge drenge.

Mustapha Bundu

Desværre en spiller, der nok er langt væk fra vores rækkevidde. Han er vel AGF’s vigtigste spiller og har en potentiale, der rækker langt ud over Danmarks grænser. Ikke desto mindre, så kunne jeg godt se ham, som en fri rolle i vores angreb, sammen med Hedlund/Jobbe. Simpelthen for at slippe for den mere stationære 9’er, som Mraz mest repræsenterer.

Brøndby plakater

2 meninger om “Tyndt besat i angrebet

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.