De der, Horsens

Det er da bare Horsens det der. Jeg har en klar fornemmelse af den totale nedtur lige nu, men vi må endnu en gang bare erkende at Horsens er ligaens totale favorit dræber. De er pisse irriterende, men når alt kommer til alt, så må vi give dem kredit for det de leverer, når de møder holdene fra den øverste del af tabellen. Jeg hader søndagen lige nu, men det går over igen.

1 halvleg

Vi fik en hel fin start på kampen. Lidt som jeg forventede var det to hold, der aldrig helt fik fodfæste i kampens start. Det var svært at sætte en finger på hvorfor, men det var to meget forskellige stilarter, der efter en lang pause lige skulle finde hinanden. Jeg synes igen at vi havde to wingbacks, som var udslagsgivende og det var da også en frisk Gammelby, der sørgede for indlægget til det der blev føringsmålet. Fint lavet af Mraz efterfølgende, selvom han igen havde en meget anonym dag på kontoret. Hans indre Wilczek lader vente på sig.

En der ikke havde den bedste dag var Lasse Vigen, som lavede mange uprovokerede fejl for en gang skyld. Om det så var hans holdkammerater, der ikke tænkte hurtigt nok skal jeg ikke kunne sige. Og så synes jeg at Jobbe skal hyldes. Han har så meget potentiale at det gør ondt. Det gør det mest fordi at vi ikke kan holde på ham ret meget længere. Få forlænget den kontrakt! Vi manglede desværre afslutninger, så vi kunne få det afgørende mål i kampen, som kunne gøre det lidt mere afslappet. Derfor gik vi til pause efter en ret mærkelig halvleg, hvor vi vel fortjent nok var foran.

2 halvleg

Her går det så HELT galt. Bo Henriksen sagde inden starten af lige præcis 2 halvleg at de havde ændret lidt efter en skidt 1 halvleg. Man må sige at de havde gjort det der skulle til for dem. Der gik ikke ret længe før de var foran 2-1 og så mindedes jeg hurtigt den der skod dag, som vi helst glemmer. Vi var totalt passive ved begge deres mål synes jeg, men Brock-Madsen kom ind og generede os totalt. Der er ikke mange, der bryder sig om Bo Henriksen – heller ikke jeg. Men han kan noget det fjols og den ros er vi nødt til at give ham.

Vi fik udlignet ved Rosted efter flot Vigen oplæg, men lad os være ærlige. Vi kom aldrig tæt på sejren, selvom Jobbe havde et stærkt forsøg på mål, igen efter flot forarbejde af Gammelby. Tibbling kom også flot ind og var i flere tilfælde ved at gøre en forskel. Rado spillede også en fin kamp, men vi må erkende at Horsens er et hold vi bare slår for sjældent. Vi taber kampen her efter en rigtig skidt halvleg og der skal ske noget for at komme videre fra den oplevelse. Jeg kommer til at hade resten af min ellers så smukke søndag på min nye og dejlige altan i Vanløse!

Spiller fokus

Jeg smider mit fokus på vores vanvittigt udskældte højre wingback. Vi har spillet to kampe efter den lange pause og Gammelby har været en af banens bedste i begge to. Der er måske et lille placerings issue ved en af deres mål i dag. Men jeg synes han var mest i øjnefaldende i dag på en positiv måde. Jeg synes han har fortjent det og jeg synes han skal tage og fortsætte den flotte stime han nu har sat gang i. Han vil være under min lup i de kommende kampe. Kan han fortsætte er han jo snart hans høje pris værd.

Vi er også nødt til at placere et negativt fokus desværre og selvom jeg ikke er meget for det, så er min helt fra sidste kamp – det modsatte her. Lasse Vigen var meget på bolden som han skal være, men der var ikke meget der fungerede for ham i dag. Han skal have kredit for det han forsøgte, men der var ikke andre end ham selv, der så det han så i dag. Om det så var låret der drillede allerede tidligt i kampen, det ved vi ikke. Men det var ikke godt nok i dag. Jeg tror dog på at han kommer tilbage.

Kampfokus

Vores Horsens kompleks er totalt. Der er heldigvis flere der har deres problemer med dem. Men lige nu ser det ikke ud som om at Niels Frederiksen er ham, der kan få og ud af den kattepine. Ham er der nok også mange, der vil sætte spørgsmålstegn ved efter i dag – igen. Jeg holder dog fast i mit fokus, som er vores forfærdelige kompleks derovre. Det er også svært at møde dem. De er meget stærke fysisk og vi har nogle mere små og vævre typer, så vi er nødt til at spille dem teknisk, som vi også forsøger. Men vi skal være bedre til at det og så skal vi bare fylde mere i deres felt. De havde altså er 16 årig venstre back på holdet i dag, der kom ind jordede flere af vores drenge fysisk i dag. Måske vi skulle hente ham ind. Vi skal finde stabiliteten igen efter en kamp vi desværre må glemme så hurtigt vi kan.

Brøndby plakater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.