3 vigtigste fokus i 2020

Jeg forestiller mig at de fleste derude har et direkte fokus på at ende som nummer tre i ligaen. Det synes jeg bestemt også er et vigtigt signal at sende, men jeg synes også vi som klub skal have fokus andre steder. Det vigtigste som udgangspunkt er at vi kan fungere i fremtiden. To af mine vigtigste punkter er taget ud af det faktum.

Fokus på ALLE de unge

Det vigtigste lige nu er at vi får skrevet kontrakt med ALLE de unge, der har fortjent det. Vi er allerede godt på vej, men vi skal i mål med dem allesammen. Det er først og fremmest for at sende et signal om at de er vigtige og at vejen til start 11’eren er ret kort efterhånden. Men i min optik er det lige nu vigtigst – for vores økonomi. En økonomi, der ser bedre ud, som jeg forstår det, men som stadigvæk mangler en del. Det vil betyde kæmpe respekt for vores ungdomsarbejde igen, det vil betyde lavere lønninger helt generelt og det vil betyde at vi kan fokusere på at tjene på udgående transfer når de af de unge, der har niveauet, bliver solgt til udlandet. Spillere som Slimane, Frendrup, Jobbe og Kabongo ligner en flok med en god fodbold fremtid. Mon ikke de kan hjælpe vores økonomi med “større” salg senere.

Fokus på at tjene på de ældre

Det er ikke svært at se, at vi har flere spillere i truppen, som har kvalitet til mere end Superligaen. Dem der har det, skal vi acceptere, som spillere der skal videre og sælge dem inden de udløber. Ikke flere Pukki situationer, hvor vi potentielt går glip af 50 millioner. Radosevic, Jung, Maxsø, Tibbling, Vigen osv. Vi har mange spillere, som sagtens kan spille i ligaer, hvor pengene er større. Det skal vi have fokus på. Igen fordi vores økonomi skal være endnu bedre, men også fordi at der igen skal sendes et signal om, at de unge er tæt på holdet. Det skær mig i hjertet at tænke på Pukki situationen. Men vi kan også tænke tilbage på Højbjerg, Wass, Christensen, Vestergaard osv. Vi SKAL tænke på balancen. Vi SKAL tjene på de spillere, hvor det er muligt!

Fokus på toppen i ligaen

Jeg hopper med på top 3 vognen. Vi skal selvfølgeligt også have fokus på at skaffe resultater på banen. På den helt sindssygt korte bane, er det jo det vigtigste. Der er mange, der kun tænker fra søndag til søndag og der skal vi jo prøve at gøre alle tilfredse. Det er ikke nemt i øjeblikket for med alle de unge vil de svinge lidt på nuværende tidspunkt. Det skal vi acceptere. Men vi skal stadigvæk kunne ende som nummer tre i ligaen. Og det synes jeg lyder ret fedt. At vi helt realistisk kan ende i top 3, når vi har så “nyt” et hold. Det er den position, som ret mange mener de har fortjent, men det er vel kun Brøndby og AGF, der ligner hold, der kan ende lige præcis der. Hvis vi kan bruge 2020 på at realisere nogle af de mål, så kan vi se frem mod 2021 med spænding og en tro på endnu mere.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.