Fodbolden er tilbage

I alt for længe har vi måtte sidde, som en deprimerende og sørgelig scene i et storslået drama, og græde foran tv’et som var det en sygeseng, hvorfra vi lige har måtte sende en nær til himmels. Vi har savnet fodbolden, vi har savnet Brøndby og følelsen har faktisk været ret tæt på ren ulykke. Nu skal vi dog ikke savne ret meget længere. Selvom jeg helst havde set den kommende kamp fra tribunen i stedet for sofaen.

Brøndby – Sønderjyske

Der er ikke en af os der aner hvor vi står i forhold til kampform og timing. Men den optimisme jeg fornemmer fordi vi nu skal se bold igen – den smitter af på mine følelser omkring denne kamp. Hele holdet vil være ekstremt opsat på at vinde den her kamp. Det tror jeg vi vil se fra første minut. Både fra spillerne og trænerbænken. Det bliver en ny fodbold verden vi vil se når vi starter op igen dog. Vi vil ikke føle suset fra lægterne, vi vil kunne hører alt hvad der bliver sagt på banen og min nye underbo vil sidde og hade mig, hver gang Brøndby scorer. Det bliver spændende hvor længe de kan holde det ude. Det skal siges at jeg er kun lige ved at flytte og de hader mig egentligt en smule allerede. Ikke desto mindre, så glæder jeg mig som et lille barn til at se bold igen. Jeg glæder mig til at se alle vores unge drenge sparke os tættere på det, der gerne snart må ligne en ny titel.

Sæsonforventninger

Hvad kan vi så forvente af resten af denne sæson. Jo, vi har jo et mål om en top 6 placering i grundspillet og der er vi lige ved at være heldigvis. Den kan vi vel ikke sætte over styr. Men forventningerne længere fremme er den 3′ plads. Jeg synes vi bliver bedre og bedre – speciel spillere, som Slimane, Frendup, Maxsø og Hedlund giver mig en kæmpe tro på at vi i fremtiden vil se større ting end tidligere. Både i forhold til resultater og i forhold til økonomien i klubben. Meget af den optimisme jeg har kan også tilskrives CV, men ikke mindst kan den tilskrives os fans, som har vist i den seneste tid at vi er noget helt specielt! Jeg byder ind med en tro på at vi ender på den 3′ plads, som vil være tilfredsstillende. Udover det så ser jeg gerne flere unge kontakt forlængelser og et farvel til et par af dem i periferien af holdet.

Dem skal vi holde øje med

Andreas Maksø er den naturlige leder på holdet. Han er en mand, der har alt den rutine vi har brug for på den position. Et perfekt forbillede, en perfekt kaptajn og en mand, der på et senere tidspunkt vil gøre Brøndby godt økonomisk også. Anis Ben Slimane er vores største generelle fodbold talent. Teknik, fysik, flair og masser af gåpåmod definerer en topspiller og han har det hele. Han er den spiller jeg glæder mig mest til at se. Jeg er vild med ideen om at vi her har et talent, der kan give os omtale og kan sørge for et salg i en størrelsesorden vi ikke har set længe. Den sidste er Frendrup. Et supertalent i forhold til den 6’er position, som er hans bedste plads pt. Han er nogle gange begrænset af hans teknik med bolden. Men hans placeringsevne, hans power og hans overblik gør at vi glemmer det. Jeg elsker unge Frendrup og glæder mig til at se ham i aktion.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.