Så er der mere quiz

Selvom samfundet er ved at finde vej til det der kan ligne en stille og rolig genåbning, så er der mange der stadig keder sig ret voldsomt. Det er ikke anderledes her hos mig, så tankerne flyver rundt i forhold til hvordan jeg kan levere en smule underholdning. Derfor skal vi da til at quizze igen fremover. “En del af historien” quizzerne vil komme løbende og vil selvfølgeligt, ligesom så meget andet er hos Zone43, være med legenderne i fokus. Mon ikke der vil komme er par i løbet af de her quizzer, som vi ovenikøbet havde glemt en smule. Jeg prøver at tænke ud af boksen.

En del af historien del. 2

Vi har en kæmpe historie i Brøndby. En historie, der er lang uden at være den længste. Men en historie der så absolut er den flotteste herhjemme. Jer er ikke generel fan af at tænke for meget bagud i hverdagen, men som Brøndby fan har vi en del fra fortiden vi kan være stolte af. Det er, som nogle ved, en del af det jeg bruger tid på at vi allesammen skal mindes løbende her hos Zone43. Det er også tilfældet med quizzen her, som helt simpelt består af 10 spørgsmål med 2 sandt/falsk svar muligheder. Der er kun en af dem, der er korrekte og det samlede resultat får du efter det sidste spørgsmål. Der er tid på og du kan selvfølgeligt dele resultatet bagefter.

Kan du Brøndbys historie? Hvis ja, kan du den så bedre end dine Brøndby venner og veninder? Prøv en gang at tage quizzen, undgå at lade tiden løbe ud og sørg lige for at du er bedre end alle de Brøndby folk du kender. Held og lykke til jer allesammen indtil vi igen inden længe skal quizze videre i “En del af historien”.

Velkommen til anden del af "En del af historien" quizzen.
Quizzen er på 10 spørgsmål og du har 2.00 minutter til at fuldføre den.

Klik på "Næste" for at starte quizzen

Sandt eller falsk!?
Ebbe Skovdahl er onkel til Michael og Brian Laudrup.
Sandt eller falsk!?
Per Nielsen og Kent Nielsen er fætre.
Sandt eller falsk!?
Henrik Jensen er far til Mike Jensen.
Sandt eller falsk!?
Brian Chrøis er Danmarks første fuldtids professionelle fodboldspiller.
Sandt eller falsk!?
Mogens Krogh blev hentet til Brøndby fra tysk fodbold.
Sandt eller falsk!?
Per Nielsen er manden med flest Brøndby kampe.
Sandt eller falsk!?
Michael Laudrup spillede i KB før han spillede i Brøndby som senior.
Sandt eller falsk!?
Kim Vilfort har altid spillet i Brøndby.
Sandt eller falsk!?
Morten Olsen har været i Brøndby som spiller.
Sandt eller falsk!?
John “Faxe” Jensen har spillet i tysk fodbold.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.