Aldrig alene

Det vi allesammen ser fra alle os fans i øjeblikket vil gå over historien, som noget af det fedeste overhovedet. De følelser der lige nu vises til klubben fra ALLE er usammenligneligt. Jeg kan ikke komme på andre situationer, hvor noget lignende er sket herhjemme eller ude i det store fodbold udland. Der er helt sikkert sket mange fede ting derude, men det vi er vidner til i øjeblikket er skridtet over specielt.

Mere end bare en fodboldklub

I nutidens fodbold, hvor det desværre handler mest om penge og mindre om sjæl og klubfølelse synes jeg det er fedt at se, at vi kan præstere noget andet. Vi viser i øjeblikket at fodbold og specielt Brøndby er SÅ meget mere end bare grønne eller røde tal. Fodbold handler aller mest om spillet og spillet ville ikke eksistere, hvis ikke det var for alle os fans. Hos Brøndby har vi fans en stemme, hos Brøndby er vi fans vigtige – i Brøndby kan vi fans virkeligt gøre en forskel. Jeg får en smule gåsehud bare jeg sidder og skriver den her artikel. Det er så fedt at se at der er så mange, der støtter op om klubben i en tid, hvor det ser skidt ud for hele Europa. Jeg synes alle, der byder ind med en hjælpende hånd skal klappe sig selv på skulderen og være hamrende stolte af at være en del at den flotte støtte.

Vi skiller os ud

Der fås ikke bedre fans i Danmark – det kan der aldrig være tvivl om. Men jeg ved ikke hvad der definerer de bedste fans i verden. Og jeg ved heller ikke hvad der definerer de bedste fans i Europa. En ting ved jeg med sikkerhed dog – det er at vi skiller os ud fra mængden. Vi skiller os ud, fordi vi i Brøndby støtter klubben ubetinget. Alle snakker om, “I medgang & modgang”, men i Brøndby bliver det taget meget bogstaveligt! Vi er der lige meget om det går godt eller det går skidt. Vi viser spillerne, trænerne og resten af klubben at de kan regne med os og det gør mig hamrende stolt. Jeg gider ikke at være fodboldfan, hvis ikke jeg kan føle det. Men det kan jeg fandme i Brøndby. Vi vinder sammen, vi taber sammen – VI STÅR SAMMEN! Der er intet der kan slå os i stykker – heller ikke Covid19. Vi er aldrig alene. Lige meget hvor i landet vi befinder os har vi Brøndby fans og lige meget hvor i landet vi befinder os er vi på hjemmebane.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.