Hjælp Brøndby hos Zone43

Jeg ved ikke hvad der er fedest!? At være vidne til en derby sejr eller at være vidne til det der foregår på nuværende tidspunkt med hele det blå/gule fællesskab. Jeg må erkende at jeg ikke har nogen anelse om hvorvidt andre danske klubber kan præstere noget derhen ad, men jeg føler mig sikker på at de ikke kan komme i nærheden af det vi ser hos os på nuværende tidspunkt. Zone43 støtter selvfølgeligt også op om fællesskabet.

Støt Brøndby med Zone43

Udover at jeg har tilføjet en Brøndby trøje til samlingen, så har jeg tænkt meget over hvordan jeg kan støtte yderligere. I en tid, hvor klubben ikke tjener penge. Jeg har fulgt en masse med i alle andre sindssygt flotte tiltag og tankerne har fløjet rundt i hovedet på mig imens. “Hvordan søren hjælper man egentligt i sådan en situation” har været det helt store spørgsmål?! Det har resulteret i at jeg nu har startet en indsamling, der har til formål at støtte op om fællesskabet under denne “Covid krise”. Indsamlingen har som udgangspunkt to formål. Det første er absolut at støtte Brøndby If i denne specielle tid. Den anden er at gøre nogle af jer, der følger Zone43 glade. Det handler ganske simpelt om at støtte fællesskabet, som er klubben og klubbens fans. Jeg kan lige supplere med at indsamlingen er startet godt og er efter to døgn allerede på 750kr.

Støt via mobilepay – 41150043

For mig var det super grænseoverskridende at starte en indsamling, hvor jeg beder jer om jeres penge. Det var ret specielt, men målet er alle dråber af sved værd. Det du skal gøre, hvis budgettet tillader det, er at overføre et beløb til Zone43 via mobilepay. Beløbet går direkte ind på en konto der er direkte tilknyttet til Zone43 og når vi rammer 1 maj, vil ALLE penge, der er modtaget i indsamlingen blive brugt i Brøndby shoppens webbutik. Jeg vil prøve at blande produkterne så meget som muligt. Det fedeste ville klart være at kunne præstere billetter, fodboldtrøjer, huer, solbriller, VSTGN trøjer, halstørklæder osv… Men det vil unægteligt kræve en del. Der vil, som altid, følge Zone43 plakater med til alle, der er heldige at få en af de her gaver. Jeg ved ikke helt hvad jeg kan forvente af det her endnu, så derfor sætter jeg ikke nogle mål for det hele. Jeg er bare spændt på at se hvor langt det hele rækker. Jeg vil holde jer opdateret i opslaget på Facebook siden.

6 meninger om “Hjælp Brøndby hos Zone43

  1. Fed ide. Jeg har også en del af de fribilletter som følger med sæsonkort, aktier etc som gerne ville give til et godt formål. Kan jeg på en eller måde give disse til jer ? Tror der er mange som aldrig får brugt disse fribilletter. Jeg håber nogen kunne finde en nem og god måde at få dem formidlet det rigtige sted hen.

    1. Tusinde tak. Ville være super 💛💙 jeg har en gruppe tilknyttet Facebook siden, der hedder “Zone43 – for fællesskabet”, som er beregnet til godgørende formål. Måske du kunne byde ind med billetterne der?

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.