Top 10 – Målene

Imens jeg savner at skrive optakter og referater, har jeg lavet lidt Brøndby hygge. Jeg har de seneste dage lavet en masse top 5’er og denne morgen er ikke anderledes. Jeg har tænkt lidt på alle de flotte mål der er blevet scoret igennem tiden. Der er utallige af dem, så jeg laver denne gang en top 10 i stedet. Det bliver sjovt.

Top 10 over Brøndbys bedste mål.

 1. Stefan Gislason. 4 maj 2008 scorede han imod FCN et mål, der går over i historien, som det bedste i min bog.
  2. Peter Foldgast. 2003 er året, hvor Peter Folgast pludselig troede han var Steven Gerrard et sekund – WOW!
  3. Kim Daugaard. Det er nok det mål jeg husker bedst – flugteren imod FCM i pokalfinalen 2005 til 2-2.
  4. Dominik Kaiser. Målet imod Braga til 1-0 på Brøndby stadion. Målet i sig selv er simpelthen verdensklasse!
  5. Hany Mukhtar. Målet i Randers fra midten, hvor han er med til at sende os tættere på pokalfinalen.
  6. Johan Elmander. Et mål han scorede i hans første Brøndby tid efter en frispark kombination lidt væk fra mål.
  7. Ole Bjur. Den legendariske solotur imod FCK. En kamp vi vandt igen og en kamp, hvor Ole Bjur skinnede.
  8. Daniel Agger. Det første mål da vi slog FCK 5-0. Det hovedstød kommer vi ikke i nærheden af igen. Smukt!
  9. Allan Ravn. Et mål jeg ikke behøver at huske jer på. 2-1 målet i Parken over selveste Bayern München.
  10. Peter Madsen. Et mål han scorede mod Sønderjyske i hans sidste omgang. En omgang vi helst glemmer.

Et sidste ord

Jeg kan ikke huske alle flotte mål, det må jeg blankt erkende. Jeg har selvfølgeligt brugt et par dage på at finde dem jeg ikke kunne huske. Der er b.la et klasse mål på frispark af Krohn-Dehli, en speciel straffespark kombi, hvor Morten “Duncan” scorer, et klasse mål af vores egen Dan Anton i UEFA cuppen, et Thomas Rasmussen mål og mange flere. Dem jeg har valgt er dem, der har noget specielt i min bog i forhold til teknik og generel udførelse. Jeg var sekunder fra at tage Mukhtars sejrsmål mod FCK med også og Christian Nørgaard scorede et vanvids mål i pokalenturneringen mod FCM, da vi senere gik hen og vandt den. Der er så mange, men når det kun kan blive til ti, så må nogle vælges fra. Jeg har fundet videoer af nogle af dem nedenfor, så nyd dem. Tak til dem der servere den slags videoer for os!

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.