Covid frustrationer

Jeg må godt nok erkende at jeg ikke er gearet til alt den tid uden fodbold. Klart at sports arrangementer, som udgangspunkt ikke er vigtigt lige nu. Men hold da helt kæft, hvor jeg savner Brøndby og fodbold. Det er næsten for sindssygt. Men sådan er det. Vi må forholde os tålmodige, men lidt sker da og her er mit syn på noget af det.

Imens tiden står stille

zone43

Kasper Fisker

På det menneskelige plan er der ikke mange, der har et bedre bånd til klubben i den nuværende trup. Derfor vil det også være synd, hvis ikke han bliver forlænget. Han er et perfekt led imellem spillertruppen og os fans. Alene derfor burde det lige nu være interessant med en forlængelse. Det kan dog blive svært på grund den løn han får og det kan være svært at love ham noget som helt spilletid overhovedet. Der er ingen fremtid i ham, han vil ikke stå forrest i køen i forhold reserverne og med hans skades historik er der desværre mere der taler imod en forlængelse. Dog lader det til at han er villig til til en lønnedgang og hvis de kan komme til enighed begge parter, så synes jeg klart t vi skal holde fast i ham. Eventuelt i en anderledes rolle.

Anis Ben Slimane

Der er også sporadisk snak om at vores nye unge stjerneskud skulle være interessant for flere store klubber i Europa. Der bliver jeg skeptisk. Ikke fordi at vi skal holde på ham for evigt. Men fordi han ikke har været senior længe nok til at det er bedst for ham eller for Brøndby med et skifte. Ok, hvis vi kan hente små 40 millioner på ham, som det nævnes, så kan der være fornuft i det for klubben. Hvis vi lige husker den der videresalgs klausul, som kan give os endnu mere ved et eventuelt videresalg. Jeg må dog sige at, hvis det stod til mig, så havde jeg slet ikke lyttet til tilbud på ham. Han skal ind i Brøndby truppen, han skal blive der i to år og så skal han sælges for et endnu større beløb. Lad os se om vi kan have is i maven i denne situation

Minderne

I den her tid, hvor alt Brøndby relateret savnes, er det oplagt med en masse minder og alt det vi kan se tilbage på. Sejr over selveste Bayern München, miraklet på Anfield, comeback i Karlsruhe, en masse smukke derby sejre og en masse tilbageblik på mange af de specielle øjeblikke vi husker bedst. Jeg er en af dem, der dyrker det i ekstremer lige nu. Det er der sikkert mange andre der også gør. Mit favorit minde har jeg tænkt en del over de sidste uger. Det har været sindssygt svært – for hvordan skal det vurderes? Flotteste sejr, bedste kamp set live, bedste oplevelse generelt, mesterskaber, kampe i Europa… Der er så mange oplevelser gemt i os, men jeg er en mand der lader sig styre af følelserne. Derfor vælger jeg Brøndby – Herfølge kampen i 2005, hvor vi smadrede dem 7-0. Sydsiden kogte, vejret var perfekt og jeg var skide fuld med en masse gode mennesker. Der var tåre i øjnene og en masse glæde da vi tog mesterskabet på ny. Jeg glemmer det aldrig. Dagen var helt perfekt og selvom vi unægteligt har større resultater bag os, så er det mit bedste Brøndby minde.

zone43

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.