Fokus på fællesskabet

Vi oplever i øjeblikket en tid, som kun de ældste kan drage paralleller til. Der er ikke meget, der i Danmark lige nu er som vi er vant til og det kan godt være en smule mærkeligt. Halv tomme busser og toge, liv og fodbold er på pause – Danmark og Europa er det samme. Lad os huske fællesskabet og se frem mod bedre tider.

Lys for enden af tunnellen

Husk fællesskabet

Vi er nok mange, der har utroligt svært ved den situation vi allesammen står i i øjeblikket. Ikke mindst fordi hele hverdagen er blevet vendt på hovedet på et sekund nærmest. Men bestemt også fordi at vi nu skal være totalt opmærksom på ikke at røre ved hinanden pga en smitte, der kan være farlig for de svageste i samfundet – altså dem vi skal passe aller mest på. Det er svært – jeg er en krammer. Men det er nødvendigt for at vi kan komme hurtigst muligt forbi den nuværende situation. Jeg vil derfor gerne opfordre alle til at stå sammen på fornuftig afstand og opfordre alle til ikke at gå i panik. Jeg vælger personligt at se lyst på tingene, selvom det kan være svært med alt det der foregår. Men husk hygiejnen, husk at pas på hinanden og husk at der findes ikke nederlag, der findes kun sejre og lærerige oplevelser.

Hvad med Brøndby og Superligaen

Som udgangspunkt er der jo lige nu “bare” pause. Det gør jo ikke umiddelbart noget godt for nogle hold, at de nu ikke kan spille fodbold. Men jeg synes vi skal prøve at vende det til noget positivt. Vi er rigtigt mange, der havde glædet os til kampen på mandag, som nu desværre ikke bliver afviklet. Men jeg synes vi kan gøre en masse for at støtte holdet og hinanden, som fans alligevel. Støt Brøndby tifo så den næste mulige hjemmekamp med tilskuere bliver et brag. Det kunne være fedt at skrue helt op for blusset til den tid. Der er ingen tvivl om, at situationen er skide irriterende når det går udover fodbolden. Det er næsten helt vanvittigt, at en sport skal være årsag til den slags frustrationer, når der trods alt i dette tilfælde er mange andre ting, der er vigtigere. Ikke desto mindre, så savner jeg allerede Brøndby nu, mens jeg knytter mig det det folk, der hylder fællesskabet omkring vores nuværende situation.

Den positive vinkel

Ord og sætninger som “KARANTÆNE”, “SUSPENDERET”, “NYE SYGDOMS TILFÆLDE”, “CORONA DRÆBER”, “BREAKING” osv fylder det danske medie billede i øjeblikket og klart – vi skal være opmærksomme! Det er der slet ingen tvivl om. Men jeg vil hellere, imens jeg passer på de svageste i min omgangskreds, finde den positive vinkel frem. Jeg synes det er meget federe at snakke om da det unægteligt giver en skod situation noget positivitet trods alt. Det er meget få, der bliver alvorligt syge og det der er værre – heldigvis. Lad os have dem i hjertet, der hører til den målgruppe og lad os fejre alle, der bliver raske samtidigt! Thomas Kahlenberg er en af dem, men udover ham er der altså ca 70.000 andre mennesker, der er kommet ud på den anden side. Se det er en fed historie. Jeg føler med alle, der er ekstra ramt af Corona virussen – det er 100 %. Men jeg synes at vi som befolkning også har brug for en positiv vinkel og vores positive vinkel er hermed Thomas Kahlenberg!

FCN – Brøndby

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.