OB optakt

Så er der OB optakt. Vi skal til at se Superliaga fodbold! Jeg tænker at vi er rigtigt mange, der glæder sig til på søndag – hos mig er det bestemt ikke anderledes. Vi skal møde et OB hold, der har oprustet meget stort. Derfor vil der unægteligt være flere spørgsmål end sikkerheder i denne kamp. Men spændende bliver det.

Optakt til: OB - Brøndby

Brøndby

Kampen spilles på: Nature energy park

Hjemmehold:

Position i Superligaen: 9

OB ligger under den streg, der er vigtig for dem. De ligger et par pladser under den position, der virkeligt er vigtig for dem. Men der der er kun et enkelt point op til hvor det er sjovt. De har en klar fordel af deres hjemmebane når det på søndag går løs igen. De er på ingen måder et super hjemmehold dog. 17/30 point har de hentet i Odense og de er bestemt ikke bedre på udebane. Vi kan så diskutere alle deres indkøb og om det reelt er noget der styrker dem på den korte bane. OB vil være opsat på at komme godt fra start, men de har ikke et hold, hvor alle mekanismer er automatiseret. Der er mange spillere der ikke kender hinanden og det skal vi udnytte. OB vil være positive omkring deres egne chancer, men jeg tror ikke at de er klar til det unge og dynamiske udtryk, som Brøndby vil komme med.

Udehold: 4

Position i Superligaen:

Vi ligger til gengæld godt til oppe i toppen. Men ikke bedre end at vi kan miste det hele med dårlige resultater her i starten af foråret. Der er kun fire point imellem os og dem, der ligger under stregen. Derfor skal vi være vågne og klar hele vejen. Vi er ikke ret godt udehold og det kan virkeligt være til vores modstanders fordel på søndag. Vi har hentet 10/27 point væk fra vores kære hjem og det pointgennemsnit skal forbedres imod OB. Jeg tror bestemt på at vi har en chance for at komme hjem med tre point. Der vil være en god portion optimisme efter en rigtig god opstart. Vi har haft et par gode tests, der tegner godt for den nærmeste fremtid. Vi mangler helt sikkert rutine, men vi har allerede nu vist at den kan erstattes med gejst og vilje. Vi går ind til kampen med troen på sejr og med det i baghovedet vil vi kunne rejse tilfredse hjem fra Fyn.

zone43

Opgøret:

Der er en del historie i det her opgør. En kamp jeg har i erindringen lige på nuværende tidspunkt er 3-2 kampen i Brøndby tilbage i 1982. En anden kunne være 0-4 sejren i Odense tilbage i 1989 eller 5-3 kampen i pokalen i 2002. De her kampe har historie, der går meget langt tilbage og det er ret fantastisk. Men lad os fokusere på det, der er vigtigt. Vi skal spille en kamp imod et hold vi har haft det fint med de seneste ti kampe. Vi har vundet fem af dem, spillet tre uafgjort og tabt to. Det er en fin statistik, der vidner om et Brøndby overtag. Kan vi bruge det til noget på søndag – nej det kan vi nok ikke. Men vi går ind til en kamp, hvor vi ikke behøver at frygte modstanderen. Med et frit sind og en dynamisk tilgang til spillet, vinder vi kampen. Jeg glæder mig enormt.

Favoritten:

Favoritten er meget svær at finde. På baggrund af navne og aktivitet i transfer vinduet, vinder OB – helt sikkert. Men det betyder også at de møder ind til kampen med et hold, der ikke helt kender hinanden. Det er her fordelen, som transfer aktiv klub forsvinder. Vi har en ret stor flok spillere, som kender hinanden i forvejen og det vil helt klart være en fordel for os. Men det er første kamp i år, vi er i en ret ukendt forfatning og det samme er vores modstander. På baggrund af vores opstart er jeg optimistisk, men helt neutralt kan jeg ikke få mig til at vurdere dem anderledes end 50/50. Jeg tror 100 % på sejren, men chancen for det modsatte er ligeså meget til stede! Ingen favoritter på søndag er min klare vurdering.

Råd til start 11'er:

Slimane på holdkortet er min første tanke. En fremtid med ham, Frendrup og Tibbling/Vigen på midten lyder ret lækkert. Udover det, så ser jeg gerne Mraz, som ham vi staser på i dette forår. Han skal nok får scoret en masse mål. I den bagerste kæde ser jeg gerne, at Gammelby og Mensah forbliver wing backs og Jung bagerst sammen med Maxsø og Rosted. Keeper positionen er svær. Hvis forsvaret spiller op til sit bedste vil vi sagtens kunne se en Schwäbe sprudle, men han har aldrig været min kop te. Han skal dog have en chance for at vise sig som en keeper vi kan tjene penge på. Men chancen skal ikke være større and at Hermannsen skal spille, hvis Marvin ikke viser sig fra en side vi endnu ikke har set nok af fra ham.

zone43

Husk at lyt med på 43'eren

Klik på logoet for at komme til forside og rul ned i bunden for at lytte med.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.