Transfervinduet

Transfervinduet januar 2020, er definitivt forbi og Brøndby er hermed et par navne fattigere. Lad os blive enige om at der helt sikkert er et par af dem vi kan undvære og nok ikke vil tænke meget på i fremtiden. Men der er jo som bekendt også et par navne, som vil være savnet. Wilczek står selvfølgelig ud, som det helt store farvel. Men vi går bedre tider i møde – Brøndby vil som hold lukke hullerne.

Transfervinduet

zone43

Oprydningen er startet

I 43’eren, som er en podcast her på siden, fik jeg tidligere nævnt at vi nok snart er uden tyskere. Oprydningen er startet. Når det så er sagt, så vil den oprydning selvfølgeligt være til diskussion. Kaiser er en klasse spiller og det samme er Wilczek. De vil selvfølgeligt ikke være en del en reel oprydning, men hvis vi kigger på det store billede, så vil jeg elske at se et Brøndby hold uden de to og uden dem vi har tilbage fra Zorninger tiden. Her mener jeg at vi også vil kunne undvære Jung og Schwäbe i fremtiden. Jeg er sikker på, at denne januar er starten på en bedre og mere autentisk version af Brøndby. Samtidigt vil det være en version af Brøndby som i fremtiden vil være mere stabil – både spotsligt og økonomisk. Dette transfervindue skal derfor ikke ses som et enkeltstående vindue. Men som starten på det, der skal gøre Brøndby til et hold vi kan regne med i toppen mere end et år af gangen. 

Januar transfers

Jeg kan se at der er er mange der ikke kan se noget positivt i denne januar. Med tanke på at vi har solgt et par store navne, som stod for de fleste af vores mål, har jeg forståelse for det. Men det har længe været kendt, at vi skulle af med et par store lønninger før der kunne snakkes om at hente spillere ind. Og så skal vi lige blive enige om, at vi ikke skal hente bare for at hente når vi har så meget talent der nærmere sig første holdet. Vi skal til at være ansvarlige med økonomien, så hvis den helt rigtige spiller ikke er ledig skal vi vente på at det er tilfældet. Vi kan ikke på længere sigt være en fodbold klub, der er afhængig af de penge, som Jan Bech smider i klubben. Jeg så også gerne et par super stjerner i truppen, men lad os være realistiske. De fleste af de legender vi kender fra de tidlige Brøndby dage startede også som talenter i klubben. Ellers blev de hentet som talenter i nærheden. Vi er på vej tilbage til det Brøndby blev født som og det er smukt. Hvis vi kan vinde sådan.

zone43

Det vi troede skete, men... Nej...

Sabbi, Saba, Sanneh, Corlu, Dreyer… Der var mange sjove bud på indkommende transfers. Der var faktisk også mange af dem, som var meget realistiske bud. Men igen så vi en CV, som mere end andet er drevet af, at få Brøndby tilbage i en sund tilstand. De tre førstnævnte her var efter sigende meget interesseret i at komme til Brøndby. Men deres lønkrav var alt for høje til at CV bed på. Jeg kunne godt have set Sabbi i Brøndby. Det samme er tilfældet med Sanneh. Men jeg er fan af at vi passer på med den økonomi, som sejler og sejler. Og så ser vi jo snart Corlu i den gule trøjer alligevel. Jeg troede helt sikkert vi ville se nye ansigter i Brøndby, men jeg var altid mere interesseret i at få folk ud af døren. Vi havde en fed tid med Zorniger, som træner. Men vi har stadig spor at det, der lige nu ikke fungerer og som kommer fra tiden med ham i spidsen. Det skal slippes og vi skal videre! 

Brøndby

Husk at lyt med på 43'eren

Klik på logoet for at komme til forside og rul ned i bunden for at lytte med.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.