Ingen over klubben

Der er af helt naturlige årsager ekstremt mange holdninger til Brøndby IF. Det kan ikke undgåes det er helt klart. Og som udgangspunkt skal alles meninger jo have en plads i fællesskabet. Men vi skal også lige blive enige om en ting – klubben er vigtigst! Det er det eneste der aldrig må tages op til debat.

Ingen over klubben

zone43

Brøndby IF først

Hvad betyder det egentligt? I min optik betyder det utroligt mange ting. Men vigtigst af alt er at Brøndby, som en fodbold klub med en identitet, altid vil bestå. Det bliver sunget løbende på diverse fodbold stadions rundt omkring i Danmark og lad de syngende ord være pegepind for os allesammen. Problemet er selvfølgeligt at det kan være svært at tænke klart når vores følelser overtager. Men jeg synes at der har været mange tilfælde, hvor man glemmer at klubben i det hele taget kommer før spillere eller andet, som vi har solgt eller i fremtiden vil tage afsked med. Jeg er kæmpe fan af at Brøndby, som fodboldklub er større end trænere og spillere. Jovist resultater er bestemt en vigtig ting vi skal have med, men vi skal gøre det på vores egen måde og lade Brøndbys respekt i Danmark og fodbold Europa forblive intakt.

Stol på strategien i klubben

Den har længe været nævnt i klar tale, men vi kan også blive enige om at snakken og handlingerne sjældent har været ens. For os udefra i hvert fald. Derfor kan jeg bestemt forstå, hvis nogle derude sætter spørgsmålstegn ved det. Og det skal der være plads til. Men ikke desto mindre, så begynder vi altså stille og roligt at se tegn på klasse nede fra Masterclass. Hvilket jo har været en klar målsætning i den strategi. Det, samlet med transferstrategien, som CV lige nu begynder at efterleve er nogle af de ting, som skal forbedre den økonomi, der vil sikre at Brøndby som tophold vil overleve i fremtiden. Vi kan ikke blive ved med at sætte vores lid til “topspillere” der ikke vil være her og vi kan ikke blive ved med at smide for store summer i  løn til folk, der kun vil Brøndby halvt. Vi skal have spillere med ild i røven for klubben og det kommer der nu fra de unge rækker. Identiteten er vi ved at finde igen – det er smukt og vigtigere end spontane resultater på banen. Lad os da stole på fremtiden, selvom vi lider lidt under fejlkommunikationen fra fortiden.

kontakt

Identiteten i klubben

Realisme er et meget vigtigt punkt i den såkaldte strategi. Derfor skal vi også erkende, at en fodbold klub i dag har brug for penge. Men hvor skal grænsen gå og hvilke folk vil vi egentligt have indenfor? Identiteten i Brøndby er det, der sender os allesammen på stadion. Følelsen af at kunne identificere sig med klubben og med fællesskabet er det der skaber følelsen for de fleste. Kunne folk virkeligt leve med at den del af oplevelsen forsvandt? Kunne vi helt seriøst leve med Brøndby, som et ekstremt forsinket kopi af FCK? Sukker vi så meget efter at vinde at vi glemmer den reelle årsag til at vi er gule & blå helt ind og ikke kun på overfladen? Ligesom alle de andre, der kun følger deres hold når de vinder? Det er et seriøst spørgsmål!? Er det sådan det skal være? Alle har ret til deres mening – 100 %, men jeg må erkende at jeg forstår ingen af de fans, der ville hilse RedBull velkommen i Brøndby! Find en investor der tager Brøndby til sig – ikke omvendt, og hvorfor? Fordi, der er INGEN OVER KLUBBEN!

En mening om “Ingen over klubben

  1. Det er svært at tro på en strategi når den bliver ændret hele tiden og tvivler lidt på at vi kan tjene penge med den ledelse vi har ked af at sige det .
    Brøndby til jeg dør 💛💙

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.