Opstarten optakt

Jeg glæder mig sgu til opstarten. En opstart hvor der mere end nogensinde bliver fokuseret på vore egne talenter. Det bliver samtidigt et forår, hvor vi skal se præcis hvor meget kvalitet vi har hos de erfarne. Er kvaliteten der ikke hos dem, så bliver de unge virkeligt sat under luppen. Det hele starter imod Avarta.

Optakt til opstarten

Brøndby

Optimisme og selvtillid

Jeg har en klar fornemmelse af at der er mange, der kommer til at have øjne på de unge her i opstarten. Det handler helt sikkert om at skabe optimisme og selvtillid til et forår, der gerne skal give os den 3′ plads. Men jeg tror ikke på, at der er mange  derude, der ikke har fokus på Frendrup, Jobbe, Skipper, Bjur, Slimane osv. De unge drenge er vores fremtid. Kan de starte op imod de mindre hold? Og få mål og positive oplevelser i benene? Så er de i hvert fald godt gearet til foråret. Det handler selvfølgeligt lige så meget om at få gang i folk, der kan løfte os fra det middel niveau vi ser lige nu. Tibbling, Vigen og måske Larsson, hvis han bliver forlænget. De er alle spillere, der kan løfte os der op hvor vi gerne vil være. Men de skal ramme toppen i præstationerne og det skal komme nu. Så vi kan føle den fremgang alle går og savner.

Resutaterne i opstarten

Der er ingen tvivl om, at det er svært ikke at forvente tre sejre i de første tre opstarts kampe. De er imod henholdsvis Avarta, Hvidovre og IFK Nörrkøping og selvfølgelig er vi favoritter i dem. Ikke desto mindre, så skal vi ikke være så resultat orienteret. Vi skal have fokus på at spille alle klar. Vi skal have fokus på formen og selvtilliden hos holdet. Det er klart at begge dele kommer naturligt med resultaterne. Men det vigtigste i min optik er at få prøvet alle af. Vi skal have den helt rigtige start 11’er klar til OB kampen og den finder vi kun, hvis alle testes i opstarten. Der er så meget fremtid i de gutter vi har på holdet og det vil være spild af talent ikke at se dem an når vi har den mulighed vi lige nu står foran. Det er klart at jeg gerne ser vi vinder alle kampe i opstarten med mål fra Slimane, Bjur og alle de andre. Men så længe de er på holdkortet kan jeg sagtens acceptere mindre gode resultater – i træningskampene!

zone43

De tunge drenge

Jeg har en klar fornemmelse af at spillere som Wilczek, Kaiser, Jung og Schwäbe ikke er at finde i klubben ret meget længere. Derfor skal de ikke for meget i fokus når vi tager hul på de her kampe i januar og februar før Superliga start. Det er klart at hvis de stadigvæk er i klubben når vi starter op, så skal de spille. Men vi er i en situation lige nu, hvor vi skal tro på setuppet i stedet for at sætte vores lid til de enkelte store navne vi har. Derfor skal vi ikke være bange for at vrage de tunge drenge. Det er heldigvis gjort mange gange for med stor succes rundt om i Europa, Jeg tror hundrede procent på CV og alle de andre der nu styrer showet. Men jeg håber der lægges vægt bag ordene, når CV i medierne gør de store drenge mindre vigtige end projektet. De er fantastiske for Brøndby i nuet, men fremtiden i Brøndby er helt definitivt uden dem. Alene derfor skal vi være klar til at tænke forbi dem her i opstarten.

zone 43

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.