Nye investorer

Det lader til, at der er en seriøs mulighed for nye investorer i Brøndby. Der er selvfølgelig intet afgjort endnu, men vi må forholde os til tanken om, at der kan blive virkelighed. Jeg ved godt at fodbold også er forretning og vi kunne da godt bruge nogle penge, men indflydelse til nye investorer der ikke kender Brøndby!?

Sjælen er vigtigst

Brøndby

Nye investorer på vej?

Ideen om et quick fix af Brøndbys økonomi kan for nogle virke, som en hånd fra Gud. Jeg forestiller mig en masse fede ting. Alt fra store navne på grønsværen til renovering af Brøndby stadion. Måske et stort træner navn, federe toilet forhold og en super sexet græsplæne. Men jo mere jeg tænker på det, jo mere bliver jeg bange for at det samtidigt betyder et farvel til det jeg elsker mest ved vores klub. Det familiære, følelserne, sammenholdet, fællesskabet og mest af alt sjælen. Nu skal man selvfølgeligt ikke dømme folk på forhånd. Vi har set eksempler på, at sund økonomi og sjæl godt kan følges ad. Lige i øjeblikket er Liverpool et ret godt billede på netop det. Men vi er Brøndby og jeg er en smule bange for, at det skal ende et sted, hvor jeg ikke længere kan kende Brøndbyernes idræts forening. Jeg kan ikke se Brøndby i hænderne på Amerikanske, Arabiske eller Russiske svindlere! Der vil jeg hellere forholde mig tålmodig og lade det nuværende setup gøre vores drømme til virkelighed på længere sigt.

Brøndbyernes idrætsforening

Hvor meget skal vi give slip på? Jeg anerkender, som nævnt ovenfor, at fodbold også er en forretning – helt sikkert. Men Brøndby er om nogen en klub, som mange mennesker kan identificere sig med. Brøndby har en klar identitet og den er i min optik vigtigere end hurtige penge, som måske kan være en fin kortsigtet løsning. Per Bjerregaard, Tom Køhlert, Kim Vilfort, Benny Winther, Egon Knudsen, Jørgen Hvidemose osv. Jeg kan ikke se, hvor en udenlands investor skulle passe ind. Jeg er helt med på, at vi skal hilse eventuelle ændringer velkommen og være åbne overfor forandringer. Men det her er for mig langt fra vejen frem. Jeg vil hellere rode rundt omkring midten i tabellen i de næste fem år end at give helt slip på den sjæl og den identitet, der for altid vil være med til at definere vores elskede Brøndby IF!

zone43

Nye investorer - stadig skeptisk

Det er så her jeg skruer ned for følelserne og prøver at tænke lige. Der er ingen tvivl om, at Jan Bech Andersen har for meget magt i Brøndby. Jeg er fan af manden, men alt for meget afhænger af ham, som det er lige nu. Derfor vil det være sundt med et makker til manden, der for mange gange har lignet en mand, der har styret Brøndby på baggrund af hans følelser. Udover det, så har vi jo virkeligt brug for penge. Vi er i en situation, hvor vi nok ikke kan tillade os at takke nej til et fornuftigt tilbud om investering. Men skal det være, så skal det være en, der har den samme vision for Brøndby, som resten af Brøndby familien. En der kan styre en forretning baseret på de følelser der er for Brøndby i hele Danmark. Og som kan styre os imod det mesterskab vi hungrer efter. Men som fodbold klub og ikke som en kopi af det der foregår på Østerbro. Vi skal beholde respekten for vores identitet! Vi skal vælge 100 % rigtigt, hvis der skal udefra kommende ind i Brøndby!

zone43

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.