Ungdommen i fokus

Der er totalt fokus på ungdommen i dette transfer vindue og det har jeg fuld respekt for. Vi skal til at tjene nogle penge på de drenge der kommer bagfra. Det betyder at de skal have en masse minutter i benene. Det kan jeg fornemme er undervejs.

Brøndby drengene

Brøndby

Det rigtige fokus

Der sidder helt sikkert utallige Brøndby fans derude og tænker, at der skal hentes store navne ind. Der sidder helt sikkert lige så mange derude, der er pisse frustreret over at netop dette ikke er sket endnu. En stor portion af dem er med ret stor sandsynlighed også en del af det folk, der ser en fordel i at styrke økonomien i Brøndby. Det er her vi skal prøve at finde det rette fokus. Mest så vi kan leve positivt med det der på nuværende tidspunkt foregår på den Københavnske vestegn. Vi har alt for længe set alle vores største talenter forlade os til fordel for en masse store klubber i udlandet. Det kan jeg personligt ikke lade være med at ærgre mig over når jeg ser, hvor mange navne, der på landsholdet er vokset i Brøndby. Det skal vi være bedre til, så navnene på landsholdet i fremtiden har Brøndby mesterskaber på CV’et.

Et blik på fortiden

Pierre-Emil Højbjerg, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Nicolai Boilesen, Nicolai Jørgensen. Og Michael Krohn-Dehli, som dog endte med at få en del år hos os da han kom retur. Vi kan sikkert finde flere, der kunne få en plads her. Det der ikke må ske i fremtiden er det, der netop skete med de drenge, der nævnes her. Klart at vi ikke kan holde på vores største talenter for altid, men vi skal kunne holde længe nok på dem til at vi kan tjene millioner på dem i fremtiden. Det er bare ikke godt nok at vi ikke tjener penge på spillere der lige nu har navne i udlandet. Vi kan jo lige prøve at forestille os, hvor meget de drenge havde været værd for os, hvis vi med rettidig omhu havde givet dem professionelle kontrakter, der havde sikret os både ved salg og videre salg. Vi skal ikke dvæle ved fortiden – vi skal lære af den. Det er nu vi skal bruge fortiden til at se frem imod tider med ungdommen i fokus.

zone43

Et blik på fremtiden

Jesper Lindstrøm, Anton Skipper, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Rezan Corlu, Jagvir Singh og flere er spillere vi kan satse på bliver første holds spillere i fremtiden. Det er dem vi skal sikre, som Brøndby spillere til de en dag har et niveau, der kan sende dem til udlandet for en transfer sum. Det ser heldigvis ud som om, at det netop er det vi er ved at få styr på i dette transfer vindue. Flere af de nævnte er allerede sikret i flere år frem i tiden og med CV ved roret, er jeg sikker på at flere vil følge den vej. Det er rigtigt rart at se vores klub have fokus, hvor det er vigtigt. Og hvor det er nemmest at tjene penge. Nemlig på unge spillere med en fremtid og dermed spillere vi ikke selv har brugt penge på. Fremtiden begynder at se noget lysere ud end vi er vant til. Men vi skal være tålmodige allesammen. For der er kun en vej frem og den er længere end mange fans vil kunne acceptere under normale omstændigheder.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.