Januar transfers​

En af de ting vi kan se frem til i pausen er januars transfer periode. Det er altid sjovt at følge med i, men hvor meget skal vi forvente? Og er det egentligt realistisk eller nødvendigt at handle? Det er altid fedt med tilgange og som jeg forstår det er der muligheder. Men er det det rigtige?

Januar transfers

Skal der handles?

Der er flere spillere, der har været oppe og vende det sidste stykke tid. Et par af dem er ret spændende. Det kan der ikke være tvivl om. Saba fra Randers, som ovenikøbet kan hentes gratis, har der været snakket om flere gange. Men også Sabbi fra Hobro ser meget spændende ud. Sabbi er mindre poleret og skal slibes til i kanterne, men klart han er relevant for Brøndby. Jeg er dog meget i tvivl om, at transfers ind skulle være vejen frem i denne omgang. Måske kan der være en lille ide i at hente en ren gardering for Simon Hedlund. Jeg kan ikke se, hvor mulighederne for tilføjelser ellers skulle være. Vi har en kæmpe trup, som skal skæres ned. Umiddelbart vil jeg sige, at det ikke vil være for meget at skære fem mand væk fra truppen. Det kunne være rart at hente lidt penge ind til den trængte økonomi, som det absolut første.

Hvem skal ud?

Jeg kan se tre, der med sikkerhed skal ud. Der er absolut ingen tvivl om at Erceg, Hermannsson og Gammelby skal væk til januar. De to førstnævnte burde vi kunne hente en smule penge på og det skal vi gå efter. Erceg får simpelthen for mange penge for næsten ikke at spille og Hermannsson har ikke kvalitet nok til, at holde Skipper endnu længere væk fra spilletid. Til gengæld vil jeg gerne se Gammelby præstere i Brøndby. Derfor ser jeg helst ham blive sendt på leje aftale, så han senere kan skinne på et Brøndby hold, der lige nu ikke har tid til at forme ham fra bunden. Det er jo kun tre spillere og ikke fem, som nævnt ovenfor. Jeg kan dog godt finde to mere, som af naturlige årsager ikke vil være nemme at sige farvel til. Kasper Fisker er den første af de sidste to. Han spiller ikke nok. Jeg er glad for at have ham i truppen, men ham kan vi undvære – desværre. Den sidste er Mikael Uhre, som helt simpelt ikke har niveau eller talent til at finde det.

zone43

Balancen skal findes

Der rigtigt mange derude, der helt naturligt tænker i trup tilføjelser når det svinger så meget, som tilfældet er i øjeblikket. Jeg er nødt til at sige, at det ingen mening giver i vores nuværende tilstand. Vi har set masser af eksempler på, hvor lidt det hjælper os at hente “store/større” navne ind. Jan Kristiansen, Daniel Agger (da vi hentede ham hjem), Johan Elmander (i 2′ omgang), Stephan Andersen, Khalid Boulahrouz, Peter Madsen osv. Alle de spillere blev hentet hjem for at tilføre holdet den guld mentalitet vi manglede dengang og mangler i øjeblikket. Det virkede, som bekendt ikke. Jeg er sikker på at, der i gamle dage er eksempler på, hvordan det også kan virke positivt. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at balancen og vinder mentaliteten skal findes på træningsbanen med vores nuværende træner team, der skal have lov til at forme det hold, der i fremtiden skal gøre os stolte igen.

zone43

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.