Brøndby – Hobro

Vi skulle vinde den her kamp for at gå på ferie med ro i sjælen. Det gjorde vi ikke og vi så til tider skidt ud i forsøget på at hente de tre point. Vi var det bedste hold, ingen tvivl om det, men der var alt for meget der ikke spillede for os imod Hobro. Vi skal bare videre, men til foråret skal vi kunne se en klar forbedring.

Referat af: Brøndby - Hobro

Resultat: 1-1

Brøndby

Spillet på: Brøndby stadion

Målscorere:

Julian Kristoffersen, Simon Hedlund.

1 halvleg:

Vi startede kampen, som lyn og torden jo. Det var præcis det man, som fan gerne ville se. Vi fik vel fire hjørnespark i de første tre minutter. Det var en formidabel start. Men vi må også bare erkende, at Hobros meget lave forsvar fik styr på os ret hurtigt. Og når vores brede centrale forsvarere ikke helt kan forsvare, så får vi det svært. Rosted havde en rædsesfuld kamp igen og Anton Skipper var helt synligt ude af kamp form – naturligt nok. Det resulterede i et mål til Hobro, hvor vores tyske keeper også så virkeligt skidt ud. Vi satte os på kampen igen, men fik ikke scoret på alle de muligheder vi havde for at skabe chancer. I hvert fald ikke før Hedlund satte den ind på flot oplæg af Mensah, som var i fint spil humør. Derfra var jeg meget sikker på at vi ville sætte et tempo de ikke ville kunne følge med i. Men det skete ikke desværre. Vi havde dog en halvleg endnu til at forbedre os.

2 halvleg:

Allrede efter fem minutter af anden halvleg kunne man se, at det ikke ville blive den halvleg vi ønskede os. Vil spillede langsomt, vores forsvar kunne stadigvæk ikke aflevere frem i banen og resten af holdet så skidt ud. Vi havde enkelte momenter, hvor Wilczek fik sat Hedlund op, men selvom han fik scoret tidligere, så må vi erkende at han ikke er så konsekvent foran mål, som vi kunne tænke os. Han skulle have scoret tre i dag. Som udgangspunkt er det her jo en kamp vi skal vinde, selv under de omstændigheder. Men når man ikke scorer på selv de helt store, så bliver det svært. Vi ændrede så opstilling da Rosted gik ud, til en 4-4-2, men det blev vel bare endnu værre. Da Mraz så kom ind og det hele lignede en 3-4-3 gik det da helt agurk. Jeg er fan af at være klar på formations skifte, men vi er ikke modne nok til den slags fodbold endnu. Vi spillede en skidt kamp, imod en dårlig modstander, på en ekstremt dårlig bane.

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Jeg er ret utilfreds med kampen som helhed. Selv vores bedste leverede ikke i denne kamp og når det er tilfældet er vi ret skidt stillet. Jeg vil forsvare det en smule med den bane vi havde til rådighed, men man skal som minimum have indstillingen og det havde ganske få af vores drenge i denne kamp. Det der skræmte mig mest var det faktum at vores forsvar så afsindigt ringe ud, når spillet skulle lægges pænt frem i banen. Vi var slet ikke klar til Hobros form for fodbold og det er bare ikke godt nok. Moderne fodbold er også at indstille sig på en meget lav modstander og det formåede vi ikke i denne kamp. Det er meget skidt. Flere ting er alligevel lykkelige og det er det faktum, at vi nu skal på et par måneders pause hvor der skal lades op, skiftes ud i truppen og forlænges et par kontrakter.

Kampfokus:

Jeg vil gerne snakke mere om de formations ændringer, der skete under vejs i kampen. Eller nærmere bestemt i anden halvleg. Vores forsvar fungerede ret skidt i vores normale tremands forsvar, så da vi ændrede til 4-4-2 blev jeg i første omgang positiv. Da det så senere blev til noget der lignede 3-4-3 blev jeg forvirret og spillerne så ud til at blive det samme. Jeg synes at det er et frisk pust, at vi skal kunne forvirre modstanderne på den måde. Det ser bare dumt ud når det forvirrer os selv først. Det kan lugte af forvirring fra vores bænk også, men i lige netop denne kamp tænker jeg det kom af desperation efter at skabe en offensiv, der kunne hente os de tre point. Fint signal at sende, men i denne omgang så det desværre meget desperat ud og endte langt fra som ønsket.

Spillerfokus:

Rosted mine damer og herre. Han ser godt nok skrøbelig ud i øjeblikket. Det bekymrer mig en smule. Men ikke mere end at manden er en klasse forsvars spiller, der nok skal komme forbi det igen. Jeg synes vi har set i flere omgange, at han har hvad der skal til. Men lige nu ligner han ikke en mand, der er skrædder syet til et tre mands forsvar. Han har svært ved at dække bredt når vores wing back, i dette tilfælde Johan Larsson, er fremme i banen. Og det er jo en af de fordele vi gerne skulle have i den formation. Altså at vi skal kunne overleve når vores offensive wing backs ikke når med retur. Det kan betyde at formationen måske skal revurderes eller det kan betyde at Rosted bare lige skal komme sig og finde sammen med Johan Larsson.

brøndby

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.