Hobro optakt

Så er årets sidste kamp foran os og vi skal derfor til at slutte året helt af. Det skal vi forsøge at gøre med stil. Hobro kommer på besøg og må siges at være en modstander vi skal kunne slå. Det ville i det tilfælde være en sejr, der hvis alt går vel, kan betyde at vi kan holde jul på en 3′ plads. Det må unægteligt være en muligt mål.

Optakt til: Brøndby - Hobro

Brøndby

Kampen spilles på: Brøndby stadion

Hjemmehold: Brøndby

Position i Superligaen: 4

Vi er inde i en stime pointmæssigt, som er alt andet end tilfredsstillende. Dog er der lyspunkter. Vi begynder at se bedre spil, vi begynder at se individuel klasse og vi begynder at ligne et bedre hold. Vi er på hjemmebane igen og vi skal møde et hold, der har det rigtigt svært i øjeblikket. Derfor kan vi, med vores fine spil i mængde, være optimistiske frem imod kampen på søndag. Vi er er godt hjemmehold, hvilket taler til vores fordel, men vi skal passe på med banernes kvalitet på denne ellers så hyggelige årstid. Samtidigt får vi et hold på besøg, der bogstaveligt talt kæmper for livet i Superligaen. Vi skal være klar til at slås. Der er ingen tvivl om at, hvis vi kan overvintre på 3′ pladsen, så har vi nået en mål der giver os noget ro. Men lad os se hvad det hele ender med – det eneste jeg forventer her er, at vi viser at vi er et langt bedre hold end Hobro. Vi skal vise klasseforskellen på banen og vi skal vise at vi ligger langt væk fra dem i tabellen.

Udehold: Hobro

Position i Superligaen: 12

Hobro kommer fra en uafgjort sidst de spillede på udebane. Men ud af de sidste seks udekampe er det blevet til fem nederlag, hvilket betyder at det er længe siden de har oplevet en sejr. Denne kamp er vel den absolut værste for Hobro på nuværende tidspunkt. De kan ikke med 100 % tro i stemmen sige til sig selv, at de har bare en rimelig chance for at hente point på Brøndby stadion. Når det så er sagt, så kan de sagtens drille os fra toppen af tabellen. Det har gjort det før og de vil gøre det igen. Men lad os lige sørge for at på søndag ikke bliver dagen, hvor de vender det. Vi kan jo starte med at håbe på, at Sabbi ikke vil være i hopla. Hobro vil forsøge at forsvare dybt og køre omstillinger via deres forreste. De vil med det samme acceptere, at de ikke kommer til at være ret meget i boldbesiddelse. De vil forsøge at spille deres chance, men vi skal være bedre og vinde kampen.

zone43

Opgøret:

Vi har en ret mørk fortid imod Hobro. Vi havde en lang periode, hvor vi tabte til dem hvergang vi mødte dem. Vi scorede ingen mål imod dem og var vel næsten til grin i den periode. Det er vi heldigvis kommet efter siden. Vi har vundet de seneste syv kampe vi har spillet imod dem. Det virker jo øjensynligt ret sikkert, men vi vinder sjældent med mere end et mål, så lad os se om vi på søndag kan hive en storsejr i land. Hobro’s historie i Superligaen er ikke lang, så opgøret har ikke den store historie ellers. Derfor lukker jeg snakken om opgøret her og ser frem imod kampen på søndag, der gerne skulle tilføre sin egen del til historien om Brøndby imod Hobro.

Favoritten:

Den er meget lidt svær at finde den her. Vi er klare favoritter på hjemmebane imod et Hobro hold, der bare ikke vinder og da slet ikke på udebane. Vi er i øjeblikket rigtigt godt spillende, selvom resultaterne i de sidste par kampe ikke har givet point. Vi kan vidst allesammen blive enige om, at derbyet skulle have heddet 3-5 i stedet for 2-1. Vi kunne også sagtens have vundet den imod FCM. Vi skal imod Hobro være de voksne og vise at de ikke skal forvente at kunne hente noget med hjem fra den københavnske vestegn. Det er jeg sikker på også vil blive tilfældet. I min optik er vi kæmpe favoritter. Vi SKAL kunne vinde den her med mere end to mål og jeg har en kæmpe tro på at det kan lade sig gøre.

Råd til start 11'er:

Jeg synes det var super fedt at se Lasse Vigen fra start i sidste uge. Men Hany Mukhtar skal starte inde i årets sidste kamp. Det er hans farvel til Danmark og hans farvel til Brøndby. Derfor skal han have lov at hjælpe os med at vinde inden han smutter. Så vi kan give ham den afsked han fortjener. Udover det, så skal vi ikke ændre noget som helst. Jung gjorde det fint i midten, Mensah var okay på venstre side og Skipper vil gøre det godt når han kommer ind i stedet for Rosted og Hermannsson, som nok begge er skadet. Jeg ser frem imod en kamp der skal hive os op på 3′ pladsen og ser frem til tre point, der skal sætte punktum for en svingende halv sæson.

zone43

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.