Brøndby – FCM

På forhånd var dette ikke en kamp vi kunne forvente at vinde. Men når det så er sagt, så var det bestemt en kamp vi kunne regne med at få noget med fra. Det skete ikke på tavlen, men jeg synes vi så glimt at kæmpe kvalitet. Det var svært på den skod bane, men vi fik sat gang i en masse vi kan være stolte af. Vi mødte bare et meget klinisk hold, der fortjener deres nuværende placering.

Referat af: Brøndby - FCM

Resultat: 1-2

Brøndby

Spillet på: Brøndby stadion

Målscorere:

Anwer Mabil, Kamil Wilczek, Sory Kaba.

1 halvleg:

Jeg synes vi startede kampen her klart bedst. Der er ingen tvivl om at vi kom af starthullerne og ville det 100 %. Og havde dommeren haft nosser til det, så havde vi fået et straffe ret tidligt. Hedlund gik ind foran deres fjols af en anfører, blev skubbet i ryggen og faldt. Men som sædvanligt intet straffe når det er Hedlund, der er offeret. Det kan godt være lidt frustrerende at se på. Udover det, så synes jeg egentligt, at dommeren gjorde det fint. Det jeg lagde mest mærke til var Frendrup for hans klasse og hårde arbejde. Men det FCM lagde mest mærke til var Kamil Wilczek. De pakkede ham ind totalt og han fik derfor ingen chancer for at gøre det han er bedst til. Til gengæld var der flere andre lyspunkter. Jung på hans mere uvante plads, en hårdtarbejdende Vigen, Larsson tæt på topform og Maxsø, som et bæst i forsvaret. Vi var det bedste hold i første halvleg, men vi skulle have scoret minimum et mål. Sådan skulle det desværre ikke gå i denne omgang.

2 halvleg:

Her startede vi, ligesom i kampen imod FCK, lidt mere afventende. Det gjorde personligt ikke mig noget. Det er også et spil, som vi skal kunne, hvis vi skal have forhåbninger om mere end top seks i fremtiden. FCM fik lov til at presse og det gjorde de godt. Vi prøvede at sende omstillinger afsted løbende og det lykkedes til dels. Men ikke nok til at vi kunne få noget ud af det desværre. Til gengæld kom vores gæster foran på et mål vi som forsvar skal kunne håndtere i fremtiden. Det løb Kaba lavede må aldrig ske igen uden at nogle følger med ham. Vi må erkende at vi havde med et stabilt hold at gøre, men vi ville ikke acceptere det. Der gik vel ikke mere end to minutter før Larsson og Wilczek viste klassen. Indlægget var absolut fremragende og sådan en misser Kamil ikke. Det øjeblik han fik, tog han og jonglerede med det. Til gengæld, skete det der sker når modstanderen har tur i den. Vi skiftede Rosted ud og fik Superligaens dårligste forsvars spiller ind i Hermannsson. Han må tage skylden for nederlaget igen, selvom vi skulle have haft et frisspark på deres andet mål.

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Det bliver lidt den samme sang, som da vi tabte til FCK i sidste runde. Vi begynder at ligne en hold, der kan blive til noget større og jeg glæder mig til at vi i slutspillet kommer til at kunne se det på resultaterne igen. Vores største problem lige nu er at vi ikke får noget ud af det flotte spil. Vi vandt fem i streg, imens vi spillede som en sæk kartofler. Lige nu taber vi imod de store hold med flot spil. Personligt savner jeg pointene, men jeg kan godt lide at vi lige nu ser fremgang i spillet. Lige bortset fra AGF kampen selvfølgelig. Helhedsindtrykket her, er fint. Et nederlag trækker det ned selvfølgelig, men vi ser pænere ud end vi har gjort længe og det synes jeg sagtens vi kan trøste os ved. Nu skal vi gå efter at slutte med en sejr imod Hobro og så skal vi bruge ferien til at vende os til tanken om et Brøndbyhold uden Hany Mukhtar. Og håbe på at Kaiser er en forlænget Brøndby mand til januar.

Kampfokus:

Jeg synes at vi skal give Niels Frederiksen lidt velfortjent fokus. Vi begynder at ligne et hold, der vil noget af det vi har efterlyst. Nemlig at presse og spille lidt kønnere. Det kan jeg lide. At det lige nu er på bekostning af resultaterne er selvfølgeligt mindre sjovt. Jeg kunne bedre lide da vi hentede tre point hver uge, men jeg er stadigvæk meget positiv over for Niels Frederiksen og derfor skal han have lidt fokus her. Han vil vise sig, at være et scoop når vi nærmer os det hold han har brug for og når det sker vil vi se et Brøndby hold med kvalitet til at spille med de største. Det er noget vi kan og skal insistere på. Det er noget Niels Frederiksen vil give os indenfor en overskuelig fremtid – jeg glæder mig allerede til februar.

Spillerfokus:

Jeg synes der er flere der har fortjent et positivt fokus her. Frendrup er den nemme her, for hold da helt op et talent vi har her. Men mit fokus falder på Johan Larsson. Har ligner en mand, der vil virkeligt vil Brøndby igen og han ligner en mand, der nærmer sig topformen. Det første mål imod i denne kamp faldt i hans side ja, men det var efter min bedste overbevisning sideforskydelsen der fejlede en smule da hullet opstod. Desværre sammen med at Lasse Vigen så lidt træt ud. Johan Larsson fik lavet et hamrende flot oplæg og han fik fightet sig til at blive min man of the match. Han skal nu definitivt starte inde og han skal, ligesom Dominik Kaiser, forlænges lige så snart det er muligt. 

brøndby

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.