FCM optakt

Midtjyderne kommer og besøger Brøndby stadion. Det er altid sjovt at have dem på besøg. Jeg regner med en meget lige kamp, men vi skal gå ind til kampen med troen på at vi kan vinde den selvom det er en meget stærk modstander. Vi har det godt på hjemmebane – det skal vi udnytte og slås for de tre point.

Optakt til: Brøndby - FCM

Brøndby

Kampen spilles på: Brøndby stadion

Hjemmehold: Brøndby

Position i Superligaen:

Vi havde en hamrende god stime af sejre indtil vi tabte til AGF i Århus. Så tog vi til Telia Parken og endte med at tabe igen. AGF kampen var skrækkelig, men FCK kampen viste os allesammen er der er var fremgang i spillet. Det kan vi bruge til rigtigt meget imod FCM. Vi skal ikke være bange for dem og vi skal lægge det samme pres på dem, som tilfældet var i sidste runde i Parken. Vi er klart bedst på hjemmebane, hvor vi har hentet 21 point i 9 kampe. Det er en statistik, der rækker til at være det tredje bedste hjemmehold i ligaen. Det er ikke helt skidt. Til gengæld møder vi et hold, der endnu ikke har tabt på udebane. Det kan vi heldigvis bruge til at få yderligere blod på tanden i forhold til at hente den sejr, der i dette tilfælde så vil være en lidt federe en af slagsen. Vores form er ikke helt så god, som den var for et par uger siden, men vi kan trøste os ved at vi er på hjemmebane og her har vores helt fantastiske 12′ mand i ryggen på ny.

Udehold: FCM

Position i Superligaen:

FCM er holdet alle vil slå i øjeblikket. De har vundet 15/18 kampe og ser usårlige ud. Men deres arrogance skal vi kunne udnytte. De vil være klar til at slå os og de vil elske at hente de tre point på Vilfort park. Det må bare ikke ske. Som beskrevet ovenfor så har de ikke tabt på udebane endnu. De er ganske enkelt ligaens bedste udebane hold med 25 point i 9 kampe. Det er ganske enkelt vanvittigt. Og jeg er sikker på, at alt den opmærksomhed, som de mener de burde få, men som de stadig kæmper med at få i medierne, er eftersøgt på heden. FCM har vundet de sidste 7 kampe i Superligaen, så det er et hold, der lugter Brøndby blod på Brøndby stadion. Jeg kan lige se det for mig, hvis de ender mig at tabe. Det ville være lidt fedt. Men faktum her er, at vi møder Danmarks bedste hold på nuværende tidspunkt. Det kan vi ikke tage fra dem. De vil møde ind på Vestegnen med en kæmpe tro på egne evner, og vi skal være klar til at slå til og vi skal være klar til at slås for at vinde.

zone43

Opgøret:

Nu er FCM jo ikke helt så gamle endnu, så vores indbyrdes historie er ikke så lang. Men den er bestemt konkurrence dygtig! Vi har vundet og tabt pokal finaler imod dem. Vi har kæmpet om guldet, vi har haft fantastiske enkelt stående opgør med masser af fight og intensitet. Selvom FCM lige nu er maskinen i Superligaen, så bærer de indbyrdes kampe præg af et jævnt opgør. Ud af de sidste 10 kampe lyder det således: 5 sejre, 4 nederlag og 1 uafgjort. Det er en meget lige fordelt statistik, som vi skal gøre endnu federe når vi møder dem på søndag på et fyldt Brøndby stadion. Vi går virkeligt en stor kamp i møde og lad os håbe, at den kan leve op til forventningerne i forhold til kvalitet, men endnu mere – på tavlen. Min penge pung siger uafgjort, men jeg tror på sejren hjemme på Vilfort park. 

Favoritten:

Der er desværre ingen tvivl her. Vi møder ligaens bedste udebanehold, som ikke har tabt væk fra hjemmet. Det faktum kan ikke undgå at gøre dem til favoritter. De er skræmmende gode til at hente resultater. Det betyder ikke at de smadrer alle hold, for de vinder typisk med et enkelt mål. Men de er robuste og det skal vi kunne stå imod. Til gengæld møder FCM et Brøndby hold, der så rigtigt gode og balancerede ud imod FCK. Derfor betyder deres favorit værdighed ikke en automatisk sejr til gæsterne, men vi kan ikke løbe fra at vi er undertippede her. Derfor skal vi kæmpe ekstra hårdt for et pænt resultat på søndag og alle mand på alle tribuner skal være klar til at råbe højt og skubbe drengene på græsset imod sejr.

Råd til start 11'er:

En ting kan jeg sige med sikkerhed – Morten Frendrup skal starte inde! Det kan der ikke være tvivl om. Udover det, så skal der ikke laves mange ændringer på det hold, der skal møde FCM. Jeg kunne dog godt tænke mig at se mere til Simon Tibbling, så ham ind i stedet for Mukhtar kunne være en mulighed. Vi skal, så vidt det er muligt, spille det hold, der tog til Parken og gjorde det super fint. Men vi skal være klar til små ændringer og hvis jeg skal pege på en så bliver det Simon Tibbling i stedet for Mukhtar. Mukhtar, som virkeligt kan vende, dreje og løbe med bolden kan sagtens få det sværere end Simon Tibbling, som er god på bolden i lavere tempo. Lad os se, hvad det ender med, men Frendrup SKAL starte!

zone43

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.