FCK – Brøndby

Jeg har sjældent set os tabe en kamp, som vi har spillet så flot. FCK havde bolden mest og statistikkerne taler til deres fordel, meeen vi kan vidst godt blive enige om at vi var den mest fortjente vinder af søndagens derby. Vi havde vel fem chancer, som vi med sikkerhed skulle have omsat til mål. Og så skylder Kamil Wilczek altså Simon Hedlund en undskyldning. 

Referat af: FCK - Brøndby

Resultat: 2-1

zone43

Spillet i: Telia Parken

Målscorere:

Kamil Wilczek, Viktor Fischer, Viktor Fischer,

1 halvleg:

WOW en start på det der for alvor sætter os på det danske fodbold landkort på ny. Vi kom rigtigt godt ud til dette derby. Vi kom med kvalitet på hele banen og da Kamil Wilczek stangede os foran var jeg jubel optimist. Vi virkede i totalt overskud og så langt en ad vejen sikre ud på hele banen. Specielt to spillere stod mig i øjnene. Morten Frendrup og Marvin Schwäbe. Jeg er ret forbavset over Frendrup, som lavede en del fejl afleveringer inden for en kort periode. Men som på trods af hans unge alder bare fortsatte og endte med at være denne halvlegs bedste mand. Vi styrede kampen langt hen ad vejen med et dybt forsvar, der ikke tillod FCK ret meget. Lige indtil den obligatoriske forsvars fejl. Jeg synes Rosted så ret dum ud igen. Desværre er det anden kamp i træk at han ender som en mand, der er skyld i et mål imod. Men vi fortsatte med at spille og havde flere situationer, hvor vi sagtens kunne have komme foran igen.

2 halvleg:

I denne halvleg var det hjemmeholdet der satte presset fra start. Vi havde svært ved at komme igang, men viste karakter over hele linjen både med og uden bold. Vi accepterede kampens tilstand og slog til med et slangehug hver gang chancen bød sig og det gjorde den rigeligt. Igen havde Schwäbe god grund til at være stolt da han i flere omgange reddede os fra at komme bagud. Ligesom fjolset i det andet mål desværre. Vi kæmpede som krigere og så ikke ud til at acceptere andet end en sejr. Den sejr skulle have kommet da Kamil overså Hedlund helt fri foran mål. Eller da vi fik scoret, men desværre måtte se målet annulleret. Vi havde unægteligt nogle ukendte kræfter imod os, men når vores bedste spillere ikke kan score på de største chancer vi har set i år, så er det vores egen skyld. Vi fortsatte med at slås med en ung Frendrup der gik forrest, men vi måtte desværre se os slået tæt på slut fløjtet da Viktor Fischer omsatte en ren omstilling til mål.

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Der kan ikke være meget tvivl om, at kampen her er mere end godkendt. Vi spillede en fantastisk kamp og burde vel egentligt have vundet baseret på 100 % chancer. Alle vores folk spillede røven ud af bukserne og kan se sig selv i spejlet med stolthed i dag. Johan Larsson var vel den eneste der kæmpede lidt med sig selv, men man kan se at han nærmer sig et niveau der berettiger ham til en plads i startopstillingen. Vi kan være meget tilfredse med helhedsindtrykket generelt, men enkelte spillere skilte sig markant ud i den positive ende. Morten Frendrup, Marvin Schwäbe, Simon Hedlund og Andreas Maxsø er navne, som jeg med ro i sjælen vi betegne som spillere af ekstra høj klasse i denne kamp. Jeg er hamrende imponeret af alle i dag, men nu skal vi til at vinde igen og FCM skal stå for skud!

Kampfokus:

De brændte chancer får mit fulde fokus. Der er absolut ingen tvivl om, at vi havde vundet den her kamp, hvis vi havde kendt vores besøgstid. Vi havde vel dybest set flere 100 % chancer i dette derby alene, end vi har haft i resten af sæsonen. Vi spillede røven ud af bukserne, men desværre betød den manglende skarphed at vi måtte tage hjem uden point på kontoen. Klart at deres keeper skal havde kredit for at spille sin måske bedste kamp nogensinde, men vi skulle have scoret minimum tre mål i den her kamp og det er direkte frustrerende at det ikke lykkedes at omsætte de chancer til mål. Den værste var Kamil Wilczeks manglende overblik da Hedlund var fri foran mål. Der skylder vores polske målgud en runde i fanzonen. 

Spillerfokus:

Morten Frendrup – 18 år mine dame og herre. Hold nu kæft en knægt vi har med at gøre her. Jeg er hamrende forbavset over, at han kan skille sig så meget ud i et derby. Jeg er i chok over hans niveau, hans stabilitet og hans mentalitet. Vi har en guldfugl her. Ham her er pt vores aller største salgs objekt og han er uden tvivl det største talent i Brøndby lige pt. Jeg ved ikke hvor meget jeg mere kan rose ham, men det han kan er fantastisk. Alexander Zorniger sagde det. Frendrup kan noget her og det er en knægt med et kæmpe potentiale. Det skal vi bruge fornuftigt. Skal han definitivt spille hver gang når Radosevic er retur – måske ikke, men for helvede hvor skal vi sætte pris på den knægt og sørge pænt for at han får en stor karriere også efter Brøndby.

zone43

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.