AGF optakt

Vi skal til Århus og vi skal forbedre vores udebane statistik derovre. Vi skal til at have flere point på udebane, men med en sejr kan det sagtens ændre sig. Vi henter helt sikkert de fleste af vores point på hjemmebane, men vi skal have tre her så vi kan kravle videre op i tabellen.

AGF

får besøg af

Brøndby

AGF:

Position i Superligaen: 4

AGF vandt i deres seneste kamp 4-2 på hjemmebane over flødebollen og Sønderjyske. Det var en begivenhedsrig kamp, hvor der blev scoret en masse mål. Det var samtidig en kamp, hvor AGF fik vist at de stadigvæk sigter imod den 3′ plads, som vi i øjeblikket indtager. AGF er et godt hold det kan vi ikke tage fra dem, men de er ikke så uovervindelige, som de så ud til at være før de blev ordnet af Silkeborg. Vi møder et AGF hold på deres hjemmebane, hvor de har hentet 15/24 point. Der er ingen tvivl om at det er en kamp AGF vil gå efter at vinde. De har kvaliteten til det og de har mentaliteten til det, men om de på dagen kan ramme det nødvendige niveau det må tiden vise. Der er ingen tvivl om at de vil være motiveret af den potentielle 3′ plads. De har i denne sæson muligheden for at hente en placering de ikke har haft længe og det vil de gå efter ben hårdt.

Brøndby:

Position i Superligaen: 3

Vi skal til Jylland. Det er jeg sjældent glad for, hvis jeg skal være bund ærlig. Okay vi vandt i Silkeborg, men vi var meget heldige. Vi skal møde et AGF hold der over hele linjen har mere kvalitet, men de sidste kampe har de vist at de kan lukke mål ind. Og vi har Kamil tilbage på holdet. Vi kommer til at score mål for den 3′ plads og  jeg tror på vi kan holde nullet. Vores udebane statistik taler dog ikke til vores fordel. På trods af sejren i Lyngby og sejren i Silkeborg, har vi altså tabt tre af de sidste seks og har hele sæsonen kun hentet 10/21 væk fra Vilfort park. Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om den opadgående kurve, som vi lige nu er vidner til og det taler for et positivt resultat imod AGF. Hvis vi kan ride videre på den bølge vi har startet, så vinder vi i Århus. Mere simpelt kan det ikke siges. Hvis vi ovenikøbet kan holde nullet og måske gøres AGF nedturen rigtig grim, så smiler jeg hele vejen retur.

zone43

Opgøret:

WOW et historisk opgør. Vi har en lang fortid med store kampe imod netop AGF. Bare for at nævne et par stykker, så er der ikke mange der glemmer den legendariske 3-3 kamp tilbage i 1996. Mogens Krogh du er en legende. Så er der den sagnomspundne 0-7 kamp i Århus under Alexander Zorniger. Hold da helt kæft, hvor blev de smadret på egen bane. Den står meget klart i hukommelsen. Mukhtar, Hjulsager, Pukki, Kamil…. Det vara en opvisning af de store. I nyere tid har der været mange gode kampe imellem de to hold. Vi har vundet, vi har tabt og nogle er endt uden vinder. De sidste ti kampe har budt på fire Brøndby sejre, fire AGF sejre og to uafgjorte. Der er ingen tvivl om at det her er en klassiker og det er er kamp vi kan se frem til. Jeg er allerede begyndt at lade op med optakt. Nu må tiden gerne begynde, at gå lidt hurtigere!

Favoritten:

Hvis jeg skal se forbi min Brøndby næse, som forudser at vi scorer to uden de scorer overhovedet så vil jeg gøre denne kamp til den den første der er 50/50. Hvis jeg var til betting, så havde jeg smidt penge på en uafgjort kamp. 1-1 er vel det mest seriøse bud på et resultat. Jeg kan ikke se en favorit på forhånd. Vi har selvfølgeligt haft den bedste optakt, men i den her slags kampe kan alt ske. Vi har et forsvar lige pludselig. Det havde vi bestemt ikke sidst vi mødte dem. Det vil de få det svært med, men den her kamp er så hamrende svær at forudse, at jeg sværger til det faktum at der ikke er en favorit her. AGF, som har svinget på det sidste har deres stadion i ryggen ligesom i deres foregående sejr og vi kommer med 5 på stribe i bagagen. Jeg tror helt sikkert på sejren, men den neutrale fodbold ekspert vil kalde den helt lige før kampens første fløjt og jeg er enig. Kampen bliver ekstremt spændende.

Råd til start 11'er:

Jeg har længe glædet mig til at se Anton Skipper på holdet igen. At det nu måske ikke kommer til at ske alligevel gør mig en smule irriteret. Han har i flere omgange gjort sig fortjent til det og nu skal det fandme være. Jeg håber at Niels Frederiksen også ser det som den bedste løsning. Udover det, så skal der ikke laves mange ændringer i min optik. Den eneste der er helt åbenlys er Kamil Wilczek, som ikke længere har karantæne. Vi skal holde fast i det hold, der skaffer os resultater, men med ganske få undtagelser. Jeg kunne sagtens se en anden end Mukhtar også, men jeg tror helt fast på, at Niels Frederiksen og træner stabe ved hvad de foretager sig. Lige meget hvad så bliver det en fed kamp t være vidne til. LAd os tage sejren i Århus Brøndby. 

zone43

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.