Brøndby – Esbjerg

Før denne kamp havde vi tabt fem i streg til Esbjerg – nu er stimen brudt. De er virkeligt et hold vi har det svært med, men denne gang var der ikke tvivl om sejren. Vi havde nogle sløje minutter, men endte med at køre den hjem med fight og Brøndby vilje. Vi har nu vundet fem kampe i træk, Esbjerg stimen brudt og vi har nu tre meget svære kampe foran os.

Brøndby

2 - 1

Esbjerg

Brøndby

Kampen spillet på: Brøndby stadion, 12.392

Målscorere:

Samuel Mraz, Samuel Mraz, Yuri Yakovenko.

1 halvleg:

Vi forsøgte at starte aggressivt, men synes i stedet at det endte som en ubalanceret start. Det bølgede lidt frem og tilbage. I den forbindelse fik vi et par smagsprøver på hvorfor Hermannsson bare skal væk i en fart. Efterfølgende blev det en smule afventende fra begge hold. Mest med Esbjerg, som den parkerede bus og Mensah med manglende kvalitet. Vi begyndte at få lidt boldbesiddelse med enkelte kontraer til Esbjerg. Heldigvis har vi to kompetente folk i Maxsø og Rosted. Lige inden vi får alvor fik et overtag var vi heldig med ikke at få et straffe imod os igen. Hedlund begyndte at vise tænder og så fik vores yngre Wilczek klon hul på bylden med et mål, der på mange måder lignede et mål Kamil plejer at score. Herefter dominerede vi og fik et mål mere fra vores nye 9’er. Lidt samme stil fra ham der ligner en rigtig goalgetter. Det var ikke altid poleret, men vi spillede som et tophold i første halvleg.

2 halvleg:

Jeg synes vi fik en okay start på anden halvleg. Men der gik ikke længe før ubalance igen var ordet. Det blev en meget rodet omgang igen efter få minutter. Men med ubalancen kom også et klart billede af, hvor robust vores midtbane er. Jeg er vild med Frendrups attitude og Kaisers indstilling. Mukhtar var også fornuftig i denne kamp, men hold da held kæft, hvor var det rart at se Tibbling på græsset igen. Ubalancen fortsatte og selv Schwäbe fik lov til at spille sig varm. Vi fik lidt mere boldbesiddelse på ny, men vi blev for afventende og så kom deres mål. Et mål, der gjorde mig ekstremt nervøs for om sejren nu kom i fare, Vi blev lidt desperate efter deres mål. Vi så i flere tilfælde meget usikre ud, men det kan tilskrives det faktum at de er et hold vi notorisk har det svært med. Slutningen var mildest talt ikke køn, men med fight og power kom vi i mål. Vi kan nu smile af at vi nu har vundet fem kampe i streg, Det er altså pisse smukt.

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Stimen brudt, men jeg synes at vi helt forsvarligt kan dele denne op i to. Den del, der er hundrede procent tilfreds med at vi nu har vundet fem kampe i streg. Og den del, der ikke er helt rolig ved, at det ikke gøres på en mere positiv måde. Vi er efterhånden ved at være et hold, som vi kan forvente vinder. Men vi kan på ingen måder forvente at det er smukt at se på. Men er det ikke også fint på nuværende tidspunkt? Vi er blevet et robust hold, der bare vinder og det er bestemt noget af det jeg har sukket efter længe. Vi ligner et hold vi kan regne med og det er det positive. Jeg ville bare ønske at det kunne se mere sikkert ud. Vi laver stadigvæk mange fejl i opspil og faktisk også i det simple. Kan vi få det væk, så er jeg ren optimist omkring Brøndbys fremtid med Niels Frederiksen ved roret. Det er dejligt at vinde.

Fokus:

Simon Tibbling – det kan ikke være anderledes. Han er virkeligt en fan favorit og intet er anderledes hos mig. Hans person er fantastisk og hans evner er vigtige for Brøndby. Han havde enkelte momenter, hvor han fik lov til at vise, hvorfor han er vigtig for os og det skal han fortsætte med. Det åbenlyse for mig er at spille ham i stedet for Mukhtar når han smutter. Men han har vel vist sig fra sin bedste side på venstre kanten i 4-3-3 formationen. Lige gyldigt hvad så er Tibbling totalt i fokus hos mig. Ikke kun for hans evner på græsset, men i lige så stort omfang for hans evner som menneske. At se ham sætte pris på os, som vi gør på ham er en speciel følelse. Simon Tibbling – please never change!

zone43

Brøndbys hit:

Samuel Mraz:
Der er fedt at vide at vi har en Wilczek klon på bænken, der lader til at sparke dem ind hver gang han får den omkring det lille felt. Nuvel han er ikke helt i form endnu og det bar hans præstation også præg af imod Esbjerg. Men han viste i glimt hvad vi kan forvente af ham og jeg kan lide det. Han ryger nok på bænken igen imod AGF, men der er ingen tvivl om vi har en spændende spiller her. Brøndby hit er Samuel Mraz.

Brøndbys skidt:

Hjortur Hermannsson:
Jeg orker ikke at skrive mere om Hjortur. Allerede efter ti minutter af denne kamp havde han fejlet flere gange og det kan bare ikke være rigtigt. Vi bruger ham for at få hans værdi til at stige og det forstår jeg, men det lader til at være umuligt. Dejligt at han nu har karantæne.

brøndby

Overskrifter

Samuel Mraz ligner Wilczek i det lille felt

Esbjerg stimen brudt - endeligt

Hedlund er et fantastisk våben

Vi savner balance generelt

Forholdsvis solid defensiv vinder for os

Startopstilling

Schwäbe
3/5
Rosted
3.5/5
Maxsø
3.5/5
Hermannsson
1.5/5
Jung
3/5
Mensah
2/5
Frendrup
2.5/5
Kaiser
3/5
Mukhtar
2.5/5
Hedlund
3.5/5
Wilczek
3.5/5

Indskiftere

Vigen
2.5/5
Tibbling
3/5
Uhre
2/5

Stjerner gives her på baggrund af det niveau jeg synes spillerne viste i kampen, i forhold til generelle individuelle evner. Topkarakterer er altså en top præstation, bundkarakterer en skod præstation og så videre derud af.

5 stjerner: Fantastisk præstation.
4 stjerner: God præstation.
3 stjerner: Over middel præstation.
2 stjerner: Under middel præstation.
1 stjerner: Dårlig præstation.
0 stjerner: Han må ud.

Følg med i vores TOP 5 podcast her

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.