Optimismen lever​

Så kom der da lige et resultat vi kunne bruge til noget. Vi har sukket efter det længe, hvilket selvfølgelig gjorde forløsningen endnu federe. Jeg kan mærke at optimismen fik et boost, men der skal vel mere til at slå fast at vi nu er på vej til tops igen? Eller er derby sejren nok til at flyve højt på lykke på ny?

Optimismen lever

zone43

Hvor positive kan vi være nu?

Ordet der har kunne beskrive os bedst i denne sæson er ustabil. Vi kan vel tilføje ordet ekstremt, hvis vi skal ramme helt plet. For der er ingen tvivl om at vores resultater mest af alt har været svingende. Vi har haft gode præstationer, som den imod Silkeborg, den imod OB, den imod Gdansk og den imod FCN på hjemmebane. Desværre overskygger de dårlige præstationer i Jylland på det seneste, de flotte resultater i starten af sæsonen. Esbjerg og Sønderjyske kampene var direkte skrækkelige. Men vi må ikke glemme AGF og Horsens hjemme. Det har været meget op og ned i denne sæson indtil videre og det gør det lidt svært at være optimistisk. Men når vi så spiller så flot et derby, som tilfældet var, så er det hele lidt sjovere igen. Men er det nok til reelt at glemme snakken om ustabilitet? Er det nok til at glemme alt det skidt vi har været vidner til? Og kan vi holde dampen oppe imod Lyngby? 

Derby sejren

På den korte bane var det mere end nok til igen at være optimist. Der er ingen tvivl om at snakken om kriser osv er forstummet for en stund. Niels Frederiksen lavede en taktisk geni streg og Ståle manglede ganske enkelt et modsvar. Vores wingbacks sørgede for at de indlæg de plejer at lave ikke rigtigt kom. Det betød, at Bendtner aldrig kom ind i kampen og de måtte tage de fleste af deres chancer uden for feltet. Det lykkedes mildest talt ikke. Vi tog røven på dem for at sige det som det er og det var fedt at se. Personligt lever jeg stadig højt på derby sejren her et par dage efter. Men jeg er sikker på at når Lyngby kampen nærmer sig, så er jeg en smule urolig igen. Men det er sådan det må være indtil vi igen rammer en sejrs stime. I det sekund vi rammer en stime på mere en tre sejre i træk, så begynder jeg personligt at kunne se optimismen på den lange bane. Derbyet var fantastisk – jeg sukker efter mere af den slags.

zone43

Landskamps pausen

Havde landskamps pausen været før derbyet, havde jeg glædet mig til den. Det havde betydet pause fra alle de grimme nederlag. Det kan man ikke undgå at se lidt anderledes på nu. Efter en derby sejr ville jeg helst bare hurtigt igang igen. Men under alle omstændigheder er det nok ret fint med en pause. Så kan vi virkeligt nyde den spontane optimisme der opstod efter sejren i søndags. Samtidigt får holdet yderligere mulighed for at træne ude på vestegnen. Vi har et par folk på landsholds tjeneste godt nok, men pausen giver Niels Frederiksen yderligere mulighed for at implementere sine ideer. Jeg ser gerne at han bruger tiden på den 3-5-2 han brugte forleden. Men jeg synes også at 4-4-2 ser spændende ud. Landskamps pausen giver os mulighed for at forlænge optimismen henimod en kamp imod Lyngby, der kan starte en lille sejrs stime. Jeg glæder mig til pausen er forbi, men nyder smagen af derby sejr imens.

Lyngby og Randers

Når landsholdet har slået Schweiz i Parken går turen til Lyngby. Det SKAL ende med tre point igen. Hvis vi kan stille op til Lyngby kampen med samme mentalitet og vilje, så er vi mange klasser bedre. Der er  nok mange derude, der vil sværge til samme formation og opstilling, som til derbyet. Jeg vil dog gerne erklære mig åben for en 4-4-2 i stedet. Jeg tror det er vigtigt at vi bliver ved med at overraske. Når det så er sagt så er jeg også ret glad for 3-5-2, så ender det sådan er jeg også meget tilfreds. Efter Lyngby away, skal vi hjem igen og tage imod Randers. Et Randers hold der lige nu spiller langt over evne og det er det vi skal sætte en stopper for. Randers har nogle gode spillere, men alene pga deres forfærdelige træner kunne jeg godt tænke mig en storsejr. Jeg er meget positiv overfor de to kampe og min optimisme tillader stort håb på to sejre, så vi allesammen igen kan så tilbage på andet end et nederlag.

gruppen

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.