Brøndby – FCK

Personligt havde jeg glædet mig meget til igen at skulle spille på hjemmebane. Når det så ovenikøbet er et derby, så er der spænding. Kampen levede op til den forventning jeg havde inden kampen. Vi var klar, vi var bedst og Niels Frederiksen kan nu måske få lidt af den ro han fortjener.

Brøndby

3 - 1

FCK

zone43

Kampen spillet på: Brøndby stadion, 21.746

Målscorere:

Simon Hedlund, Kamil Wilczek, Maxsø – selvmål, Kamil Wilczek.

1 halvleg:

Der er mange, der har sukket efter en 3-5-2 – den kom her og den pyntede. Vi kom egentligt ikke så voldsomt ud til kampen som vi plejer. Derimod var vi i fin balance i defensiven og slog til i offensiven når chancerne bød sig. Radosevic skilte sig ud fra starten af. Det så virkeligt ud som om, at han nød at have flere Brøndby midtbaner omkring sig. Udover ham, så kan vi ikke komme udenom Hedlund og Wilczek. De SKAL bare spille ved siden af hinanden i front – det kan ikke være anderledes. Vi var generelt ret gode på alle positioner i starten af kampen og havde vi været mere præcise i vores afleveringer fremad banen kunne vi sagtens have ført med mere ved pausen. Som halvlegen skred frem, så det mindre og mindre ud til at FCK ville score. Lige indtil de fik et lidt heldigt mål. Ligesom deres Malmø kamp var det et selvmål der skulle til. Men vi lod os ikke slå ud, som man kunne være lidt nervøs for. Vi så aldrig ud til at blive shaky af det og det har unægteligt været et problem for os før. 

2 halvleg:

Jeg erkender gerne at jeg var en smule nervøs da anden halvleg startede. Det vil jeg tilskrive vores tilstand i de sidste kampe vi har spillet. Det skulle dog vise sig at være unødvendig nervøsitet. Vi holdt fast i vores gode balance og lod FCK have bolden. Det var generelt billedet på kampen, men som anden halvleg skred frem ændrede billedet sig en smule. FCK fik et korrekt rødt kort og vores kriger/teknikker/målscore/bedste spiller, måtte udgå pga en flænge i panden, der senere krævede 20 sting. Derefter var der aldrig i tvivl om kampens udfald. Kamil Wilczek fik scoret på en flugter med hans dårlige ben og slog dermed hans titel, som topscorer fast med 7 tommer søm. Efter det cruisede vi. Frendrup kom ind og gjorde en god figur og Jobbe gjorde det samme. Mraz kom ovenikøbet ind og gav en lille smagsprøve på hvad vi kan forvente af ham i fremtiden. Der er rigtigt mange spillere jeg kan fremhæve her, men jeg vil tilskrive sejren til hele holdet. 

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Jeg har søgt med lys og lygte for at finde et par negative punkter, men jeg kan ikke finde nogle der er udslagsgivende for  min vurdering. Klart at vi havde en tendens til at hive Schwäbe for meget med i opspillet. Vi havde også en Mukhtar med, der mistede en del bolde og vi havde en meget middelmådig Hermannsson med. Men alt i alt havde vi et meget stærkt udtryk defensivt og offensivt – det skal vi huske at nyde. Udover det, så var det ekstremt rart at se Hedlunds bedste version af sig selv. Jeg var begyndt at tvivle på ham, men der er ingen tvivl om at vi kan bruge ham når han præsterer, som han gjorde i dette derby. Jeg synes vi skal huske at give kredit til Niels Frederiksen her. Der er utroligt mange, der konstant sviner ham til og ønsker sig tilbage til AZ tiden. Det må og skal toppe. Der er ingen der er tjent med at Brøndby skruer tiden tilbage og sætter sig i en ny økonomisk suppedas. Vi skal se fremad og vores nuværende træner beviste i denne kamp at han har format til at føre os videre.

Fokus:

Mit fokus bliver negativt rettet imod FCK’s fans og de danske medier. Jeg stod med min makker nede på JJensen tribunen. Det var en fantastisk oplevelse ingen tvivl om det, men da vores kontrollører kom gående med en af deres kontrollører under armen var jeg først i tvivl om hvorfor. Da vi så fandt ud af at han havde fået et kanonslag i hovedet af hans egne, var jeg lidt chokeret. Nuvel, man ved hvad der kan ske til disse kampe. Men det gør det ikke mindre forkert. Udover det, så skete der også en masse da de skulle væk fra vestegnen. Almindelige folk måtte løbe fra dem da de kastede med fyrværkeri og diverse. Jeg er forbavset over hvor lidt plads det sidste har fået i de danske medier. Der er mange fjolser derude. Men i dag synes jeg de største fjolser sidder og skriver aviser. De har nok loge pladser i Parken allesammen.

zone43

Brøndbys hit:

Kamil Wilczek:
Jeg var meget tæt på at vælge Radosevic her. Men at Wilczek kom igang var det bedste der kunne ske. Det der var spændende at se, udover hans mål, var at han trak en del ud til venstre i anden halvleg. Det kan jeg sagtens se en idé i. Klart, at Kamil helst skal have fokus på at være i boksen og score mål derfra. Men hvis han kan ligge det andet til sit spil og hive nogle assist hjem på den bekostning, så kunne det da også være lidt fedt. Kamil er en levende legende, der stadig udvikler sig på trods af hans fremskredne alder. Du er perfekt Kamil!

Brøndbys skidt:

Hjortur Hermannsson:
Jeg tænkte længe på at vælge Mukhtar, som stadig mangler boldbehandling og beslutningsevne. Men valget faldt på vores islænding. Han var ikke direkte skidt overhovedet. Han var bare den der var mindst tilfredsstillende. Han er ikke en ret god fodboldspiller desværre. Han forsvarer dog fint på den position han spillede. Jeg kan leve med ham i en 3-5-2, hvis det betyder vi kan få lidt for ham, når han bliver solgt.

Overskrifter

Brille aber - brille aber

Brøndby vinder fortjent derbyet

Rado's bedste kamp længe

Kaiser bløder for Brøndby

Hedlund og Kamil gode sammen i front

Startopstilling

Schwäbe
3/5
Rosted
3.5/5
Maxsø
3.5/5
Hermannsson
2.5/5
Jung
3/5
Mensah
3.5/5
Radosevic
4.5/5
Kaiser
3.5/5
Mukhtar
3/5
Hedlund
4/5
Wilczek
4.5/5

Indskiftere

Frendrup
3/5
Jobbe
2.5/5
Mraz
2.5/5

Stjerner gives her på baggrund af det niveau jeg synes spillerne viste i kampen, i forhold til generelle individuelle evner. Topkarakterer er altså en top præstation, bundkarakterer en skod præstation og så videre derud af.

5 stjerner: Fantastisk præstation.
4 stjerner: God præstation.
3 stjerner: Over middel præstation.
2 stjerner: Under middel præstation.
1 stjerner: Dårlig præstation.
0 stjerner: Han må ud.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.