SdrJyske – Brøndby

Det er snart ikke sjovt længere. Vi taber i Haderslev en kamp, som vi alle andre dage på året burde vinde. Vi er bedst, vi har masser af situationer der burde have resulteret i chancer og i sidste ende mål. Det sker bare ikke i øjeblikket og derfor ender vi med at tabe igen. Tror stadig på fremtiden, men lige nu er det hele ret skidt.

SdrJyske

2 - 1

Brøndby

Brøndby

Kampen spillet på: Sydbank Park, 6.067

Målscorere:

Christian Jakobsen, Patrick Banggaard, Dominik Kaiser

1 halvleg:

Jeg synes vi startede kampen fint i Haderslev og var i god balance. Vi var for en gang skyld fornuftige i boldomgangen og lignede et hold, der var i fred med at være i boldbesiddelse. Det lignede en kamp med et Brøndby hold i overskud. Udover det, så var presset bedre med Lasse Vigen på banen. Generelt var vi bare bedst i det første kvarter. Dog så vi igen Hedlund og Radosevic med dumme beslutninger med bolden. Hedlund dribler alt for meget og Radosevic kæmper videre med sine korte afleveringer. Og så skulle vi nok lige have haft et straffe. Vi havde nok chancer til at score mere end et mål i den første halve time, men så kom den personlige fejl vi ventede på. Larsson sparkede et hul i luften og Schwäbe reddede intet, selvom den var placeret næsten midt i målet. Vi kom alt for meget under pres efter deres mål og begyndte igen at se for shaky ud. Kvaliteten forsvandt totalt i vores spil og spillerne havde svært ved at finde fodfæste igen. Til sidst vil jeg lige slå fast at Mensah ikke skal spille venstre back længere.

2 halvleg:

Her startede vi meget anderledes end i første halvleg. Vi manglede den balance vi startede med i første halvleg og det så Sønderjyske ud til at udnytte. De fik en masse standard situationer og dem har vi stadig kæmpe problemer med. De kunne vel sagtens have scoret et mål eller to i den sammenhæng. Hedlund fortsatte med at være mentalt ustabil. Han var sammen med resten af holdet meget skidt i det første kvarter. Vi kom dog lidt med igen kort efter og fik chancer, som vi åbenbart insisterer på at løbe indover stregen. Det er selvfølgeligt noget, der skal arbejdes hårdt på at ændre. Vi skal være meget bedre til at udnytte de situationer vi får foran modstandernes felt. Dem har vi faktisk løbende mange af. Men SÅ kom den næste personlige fejl – denne gang af en ekstremt skidt Schwäbe. Han havde efter et hjørne spark madolie på handskerne og så var jeg arrig – boks den dog væk når der er så vådt! Efter Kaisers mål fik vi spillet os til et par chancer. Vi var ikke gode nok i anden halvleg.

Brøndby

Helhedsindtrykket:

Efter kampen var jeg spontant meget resultat orienteret og på baggrund af det ventede jeg til i dag med at skrive dette referat. For igår var jeg bogstaveligt talt tosset over præstationen i Haderslev. Men efter at have set kampen igen, så er jeg mere positiv. Helheds billedet er specielt for vi kan jo ikke være tilfredse med nederlaget. Men udtrykket hos hele holdet var ret fedt. Bortset fra de individuelle fejl, der koster os, så spiller vi en kamp, hvor vi i store dele af kampen havde overtaget. Selvom om Sønderjyske havde chancer, så havde vi vundet hvis vi var mere konsekvente foran deres mål. Det lykkedes ikke og derfor var man ved at blive vanvittig igår. Men jeg nægter at forholde mig negativt til til helheds indtrykket da vi i flere facetter af spillet så langt bedre ud end tidligere. Jeg er ikke tilfreds lad os slå det fast med syv tommer søm, men jeg er positivt indstillet i forhold til de kommende måneder.

Fokus:

Jeg vil meget gerne sætte fokus på vores manglende evner i begge felter. Hvis vi lige skal starte med defensiven, så er det stadigvæk ikke godt nok ikke at kunne holde nullet og nogle gange se ret dum ud i processen. Når det så er sagt, så har vi tre forsvarsspillere, som endnu ikke kender hinanden godt nok. De er nye og mangler relationer på mange måder. Det kan tydeligt ses – også i Haderslev. Men hvad der også tydeligt kan ses er deres evner. Vi har en potentiel beton mur i forsvaret, hvis vi giver dem tid til at udvikle sig. Til gengæld, så er jeg lidt nervøs for vores offensiv, som ikke kommer til nok afslutninger. Mere specifikt, så synes jeg at Hedlunds manglende evner til at slipper bolden i tide ser ud til at ødelægge spillet foran modtandernes mål. Jeg tror problemet er han manglende selvtillid. Ydermere, så mangler vi kanter til det system vi spiller. Det vil sige at der faktisk er grunde til de problemer vi har og det er positivt. Når vi har fundet grunden kan vi løse problemet og mon ikke det er tilfældet her.

zone43

Brøndbys hit:

Dominik Kaiser:
Jeg er kæmpe fan af Kaiser, som lige  nu er vores livline når der skal scores mål. Det er selvom hans løb i feltet udebliver lidt i øjeblikket. Han spillede ikke verdens bedste kamp imod Sønderjyske, men han viste løbende hvor god han er når han er på bolden eller tæt på modstandernes felt. Han lider lidt under holdets svage præstationer, men han vil vokse gradvist med holdet de næste måneder. I dag er han Brøndbys hit tæt forfulgt af vores mester i presset – Lasse Vigen.

Brøndbys skidt:

Simon Hedlund:
Hedlund er en meget eksplosiv spiller, der i modgang åbenbart spiller med hovedet under armen. Det er ikke en god egenskab at have når man er en der skal være positivt udslagsgivende. I øjeblikket er han mest det modsatte. Hans driblinger lykkes aldrig, hans afleveringer finder mest en modstander og hans mentale tilstand er ikke på top niveau lige nu. Jeg tror dog på hans evner når han får selvtillid, men lige nu er hans Brøndbys dårligste. I denne kamp var Schwäbe og Larsson dog tæt på at tage titlen fra ham, som Brøndbys skidt,

Zone43

Overskrifter

Bedre mange steder på banen i Haderslev

To personlige fejl taber den for os

Ikke godt nok i Haderslev

Kaiser uundværlig - FORLÆNG

Mangler kvalitet i begge felter

Startopstilling

Schwäbe
1.5/5
Mensah
2/5
Rosted
2.5/5
Maxsø
3/5
Larsson - udskiftet
1.5/5
Radosevic
2/5
Kaiser
3.5/5
Vigen - udskiftet
3/5
Mukhtar
2.5/5
Hedlund - udskiftet
1.5/5
Wilczek
2/5

Indskiftere

Jobbe
2.5/5
Mensah
2.5/5
Mraz
3/5

Stjerner gives her på baggrund af det niveau jeg synes spillerne viste i kampen, i forhold til generelle individuelle evner. Topkarakterer er altså en top præstation, bundkarakterer en skod præstation og så videre derud af.

5 stjerner: Fantastisk præstation.
4 stjerner: God præstation.
3 stjerner: Over middel præstation.
2 stjerner: Under middel præstation.
1 stjerner: Dårlig præstation.
0 stjerner: Han må ud.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.