Skive – Brøndby

Vi fik en god velkomst i Skive, hvor vi efter en fin kamp fik overvundet en flok hård fightende drenge fra det blå/gule hjemmehold. Vi fik gjort det der skulle til og vi rejste derfra med en sejr, der desværre ikke var helt nem at fremskaffe. Men vi er videre og det er vigtigst.

Skive

2 - 3

Brøndby

zone43

Kampen spillet på: Hancock arena/Skive stadion

Målscorere:

Samuel Mraz, Mikkel Jespersen, Emil Søgaard, Andreas Maxsø, Lasse Vigen.

1 halvleg:

Vi skulle lige finde os til rette i stemningen og finde overskuddet i en kamp hvor modstanderen, på trods af deres manglende evner, var lidt svære at læse. Det er normalt og da vi fandt os til rette havde vi den rette balance i vores boldbesiddelse, men manglede stadig at være farlige i modstandernes felt. Vi så glimt af Josips manglende evner på bolden, men jeg synes vi var klart bedst. Det skulle vi også med sikkerhed være. Som halvlegen skred frem voksede vi ind i den og så faktisk i perioder ud til at belejre dem totalt udenfor deres felt. Det var dejligt at se, men det jeg lagde mest mærke til var Frendrups evner til at bryde og samtidigt få noget ud af de situationer han kom i. Han gjorde det rigtigt fint og kan være meget stolt af indsatsen i første halvleg. Maxsø viste sig også fra sin sikre side i mange situationer, men Hermannsson gjorde det absolut modsatte. Han skal væk og det kan kun gå for langsomt. Mraz viste sig frem i glimt, men som hold blev vi lidt langsommere inden pausen.

2 halvleg:

Anden halvleg bølgede lidt frem og tilbage inden Mraz scorede et Wilczek mål, som sendte os i front. Det var fedt at se ham score og fedt at se hans reaktion. Ekstra fedt var det med en Frendrup assist. Efter målet blev vi lidt passive og lullede os selv i søvn med for meget boldbesiddelse. Vi skulle have presset på for et mål mere, men det skete ikke. Til gengæld lagde jeg mærke til en Gammelby, der var fint spillende. Han burde måske have sørget for en assist til sig selv, men defensivt var han fin og i offensiven så vi det fra ham vi kunne forvente. Lad ham starte imod Sønderjyske. Desværre havde vi Hermannsson med fra start og han kostede ikke bare et, men to mål. Han er skrækkelig og det der startede som en under middel indsats fra ham blev til det vi er vant til fra hans fødder. Han skal ud og langt væk fra Brøndby i en helvedes fart. Det kan ikke være rigtigt længere. Til gengæld så vi det bedste fra Brøndby efter deres andet mål.

Overtiden:

I overtiden var det spil til et mål. Skive spillerne var åbenlyst trætte og vi skulle have scoret flere mål end det Lasse Vigen mål, der afgjorde kampen. Dejligt at se et mål fra ham og generelt bare dejligt at se ham i kamp igen. Overtiden sikrede os det mål vi havde – vi skulle videre. Det kom vi med en smule besvær. Heldigvis var vi ikke de eneste der kæmpede imod en lavere rangerende hold. Vi er videre og det var den succes vi kom efter. 

zone43

Helhedsindtrykket:

Som udgangspunkt er det godkendt synes jeg. Vi havde en fin balance på holdet selvom der var skiftet en del ud på holdet fra Esbjerg kampen. Vi var gode til at holde på bolden og vi var gode til at få Skive spillerne til at løbe forgæves meter, hvilket resulterede i en meget træt modstander sidst i kampen. Det kunne jeg godt lide at se. Det eneste der generer mig en smule er vores manglende evner foran modstandernes mål. Vi kommer ikke til så mange chancer, som man kunne ønske, men det må man gå ud fra kommer når Niels Frederiksen måden er under huden på spillerne. Vi SKAL komme til flere målchancer for at score flere mål og vi SKAL score mere for at vinde flere kampe og dermed få flere point. Jeg tager det positive med fra denne kamp og det er videre deltagelse i pokal turneringen, samt bedre balance.

Fokus:

Jeg kan kun fokusere på Hermannsson her. Vi lukker to mål ind og han er vel groft sagt skyld i dem begge. Han fik chancen i stedet for Rosted selvom de fleste af os hellere havde set Skipper i aktion. Det er jeg sikker på, at Niels Frederiksen ville lave om på hvis han kunne. Jeg er mere chokeret end nogensinde over at en voksen mand ikke kan gøre det bedre end tilfældet var i går og for første gang får en Brøndby spiller et stort fedt NUL i spillervurderingerne længere ned på siden. Han spillede ikke direkte ringe før de to mål der gik ind på os, men da han sendte os bagud næsten op egen hånd fik jeg nok! Han skal ikke have så meget som et minut mere på det her Brøndby hold og det mener jeg fandme. Jeg er målløs over hans manglende evner og som jeg kunne se det, var Kamil Wilczek det samme. Nu er det nok!

zone43

Brøndbys hit:

Morten Frendrup:
Jeg er ikke i tvivl her. Morten Frendrup spillede bedre end man på forhånd kunne forvente af så ung en dreng. Han var lidt over det hele på midtbanen og fik ovenikøbet en assist med hjem. Jeg er stolt af knægten og jeg er glad for at Niels Frederiksen turde at starte med ham i denne kamp. Han er fortjent Brøndbys hit efter en kamp vi skulle vinde og han havde klart en fod med i sejren.

Brøndbys skidt:

Hjortur Hermannsson:
Han får kun et ord med på vejen udover, at være Brøndbys ubestridte skidt i denne kamp!

Ordet er: WOW!

Overskrifter

Hermannsson's SIDSTE Brøndby kamp!

Dejligt med angriber mål igen

Frendrup er en motor med evner

Mensah er ikke god nok

Fortjent og vigtig sejr

Startopstilling

Schwäbe
3/5
Jung
2/5
Hermannsson
0/5
Maxsø
3.5/5
Gammelby
3/5
Radosevic
2.5/5
Frendrup
3.5/5
Mukhtar
2.5/5
Uhre
2.5/5
Mensah
1.5/5
Mraz
4/5

Indskiftere

Jobbe
2.5/5
Wilczek
2.5/5
Vigen
3.5/5

Stjerner gives her på baggrund af det niveau jeg synes spillerne viste i kampen, i forhold til generelle individuelle evner. Topkarakterer er altså en top præstation, bundkarakterer en skod præstation og så videre derud af.

5 stjerner: Fantastisk præstation.
4 stjerner: God præstation.
3 stjerner: Over middel præstation.
2 stjerner: Under middel præstation.
1 stjerner: Dårlig præstation.
0 stjerner: Han må ud.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.