Brøndby – Hobro

Brøndby - 1 Hobro IK - 0

Målscorere:

Simon Tibbling.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 8.512!

Kommentar:

De fleste regnede fra kampens start med at Brøndby ville kører den her hjem nemt. Det synes jeg egentligt også var tilfældet, selvom måltavlen fortæller om et tæt kamp på den Københavnske vestegn. Hobro er ikke fem gram bedre end hvor de ligger og Allan Kuhn er simpelthen for skrækkelig at se på. Umiddelbart synes jeg han skulle tage hjem til Bornholm og finde et arbejde. Der må være en lokal klub i Svaneke han kan føre op i Serie 1. Intet ondt om Serie 1, men Allan Kuhn er ikke bedre og det bliver Hobro heller ikke med ham på trænerbænken derovre. Chokerende dårlig kamp som helhed.

En ting var den suverænt mest opløftende for mig – Simon Tibbling var kampafgørende. Han er altid fantastisk at se på og han er en genial spiller, men Zorniger har sagt det før – han skal være mere afgørende med mål og assist. Det kom i dag og det har han fortjent. Han har knoklet for os og han fortjener alt det ros han kan få for at give det coach vil have af ham. Udover ham, så er det en jævn kamp. Hobro er direkte ringe og Brøndby er ikke prangende. Den her kamp går hurtigt i glemmebogen, men sejren kan vi nyde en lille uges tid.

Brøndbys hit:

Jeg synes det er svært at skrive om det helt store hit i denne kamp. Det er klart at Simon Tibbling får den fordi han afgører kampen, men der er absolut heller intet andet der kan beskrives som et hit. Det er egentligt helt okay for vi vinder igen og rykker op i tabellen igen, men lidt mere sprudlende og spændende bold ville da være rart. Når det så er sagt så er det sejren der tæller og den fik vi af Tibbling. Simon Tibbling er Brøndbys hit! Lad det endeligt fortsætte Simon. Måske vi kan se dig afgøre den næste kamp imod PSE – igen.

Brøndbys skidt:

Jeg synes Ante Erceg ser rigtig sløj ud. Det ser ud som om han mister energi og selvtillid for hver kamp han spiller. Det er synd for ham, men det er skidt for holdet. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at se ham blive solgt. Jeg kan ikke se hvad han bidrager med når han er på banen. Vores unge spillere må have et lignende niveau. Erceg er for gammel til at Brøndby kan udvikle ham ret meget, så brug nu for helvede en anden fra start Alex.

Brøndby
2.5/5

Brøndby må nøjes med en middelkarakter. Jeg synes ikke det er skidt når man tager kampens niveau i betragtning. Brøndby vinder på en skod dag – det er med til at kendetegne et tophold og Brøndby er et tophold, det faktum kan der ikke pilles ved. Jeg er stolt af holdet, men i dag kan det ikke blive til mere end 2,5 stjerner. 

Hobro
0.5/5

Hobro er ikke værd at snakke om og det er ene og alene Allan Kuhns skyld. Han er helt igennem en dårlig træner og han fortjener ikke Superligaen. 0,5 stjerner bliver det til når man er så pisse ringe.

Brøndby fans
4/5
Hobro fans
0.5/5
Dommere
2.5/5
"Eksperter"
2/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.