Månedens spiller november

Sæsonens bedste måned!

November måned kan med ro i sjælen kategoriseres, som sæsonens bedste måned. Et nederlag er det blevet til og det gjorde ondt da det var PSE der fik os i sidste øjeblik på Brøndby stadion, men udover den kamp, så er det blevet til 3 sejre. Det var der nok ikke mange der regnede med efter den sæsonstart. Faktum er dog at vi er på rette vej og spillerne begynder at vise noget af det som kan forventes af dem. Hvem har været bedst i November? Hvem har bidraget mest til vores opadgående formkurve?

Marvin Schwaebe:

Marvin, November rating
3.5/5

Der var ikke der kendte Marvin da han ankom, men coach snakkede pænt om ham. Vi lærte ham at kende, som en skrækkelig keeper og mange af os har snakket grimt om ham. Det var berettiget, men nu begynder han at vise sig frem. Han viser form, kommer med tv redninger og han vinder point for os. Det skal hyldes!

Kamil Wilczek:

Kamil, november rating:
3.5/5

Hvad skal vi efterhånden sige om Kamil? Han er en monster scoringsmaskine og han bliver ved. Han havde en lille downperiode, men 2 mål i de sidste 2 kampe viser os en Kamil Wilczek der er iskold. Du er totalt uundværlig, så se nu for helvede at forlæng den skide kontrakt hr. Wilczek. Bliv hos os lidt endnu.

Josip Radosevic:

Josip, november rating:
4/5

Vi henter en fyr fra Hajduk Split i Kroatien. En spiller der har været i store ligaer, men uden at præstere. Hvad sker der? Han startede helt a helvede til, men er nu den spiller der viser mest fremgang. Jeg er mildest talt chokeret over det han viser og han er helt klart den spiller der skal have mest kredit for Brøndby’s fremgang.

Josip Radosevic er månedens spiller for november!

Klik på knappen nedenfor for flere spillervurderinger.

Spillervurderinger

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.