Sønderjyske – Brøndby

Sønderjyske - 0 Brøndby - 2

Målscorere:

Hany Mukhtar, Kamil Wilczek.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 6.235!

Kommentar:

Brøndby rejste til Jylland for at møde et hold der er rigtigt gode når de vil og det ville de egentligt gerne i dag, men endeligt var det Brøndby der var kyniske og scorede på de få chancer det endte med. Sønderjyske havde rigtig mange chancer. Enkelte chancer der kan kategoriseres som 100 % chancer, men vi kan være stolte af Schwaebe i dag. Noget vi sjældent har kunne prale af før den her kamp og kampen imod AGF. Er han ved at spille sig varm? Vi havde generelt heldet med os og endte med at holde nullet igen. Dog vil jeg lige nævne forsvaret som det svage led på ny. Umiddelbart vil jeg takke Schwaebe for det clean-sheet det endte med.

De store navne slog til og specielt det første mål var helt genialt gennemspillet. Larsson til Vigen, Vigen til Larsson, Larsson til Mukhtar og mål. Det er klassisk Zorniger. Siden til midten, midten til siden, siden til midten og mål. Det er mildest talt pisse fedt at vi kan se coach i spillet på banen igen og det er mindst lige så lækkert at se spillerne gennemfører det til perfektion. Men igen kan vi se hvor meget Larsson vil blive savnet. Det sidste må er klassisk Kamil. Jeg elsker han simplicitet. Han er bare den fødte målscorer der evner at stå det rigtige sted nærmest konstant. Kamil har mit hjerte og shit en fucking helt han bliver hvis han forlænger.

Brøndbys hit:

Jeg er forbavset – jeg er simpelthen forbavset. Er det den samme keeper vi har nu, som vi havde i starten af sæsonen? Klart at han pakker kurven og sadler op til en hyggelig tur i skoven på et tidspunkt, men hold nu kæft hvor har han forbedret sig. Jeg er så småt overbevist om at han var det rigtige valg alligevel. Han har kostet i kampe, gu har han da så, men han er blevet bedre. Han ser ud til at sætte turboen ind og hvis det fortsætter er jeg ikke i tvivl – så ender han på et niveau vi kan være glade for. Marvin Schwaebe er Brøndbys hit!

Brøndbys skidt:

Den er svær igen. Jeg synes egentligt at forsvaret spiller lidt tilbageholdende idag, men det er som regel på grund af den kollektive indsats. Dagens dårligste individ og dermed Brøndbys skidt var Dominik Kaiser synes jeg. Han skaber et skod hul foran forsvaret når han spiller 6’er og det ødelægger defensiven fuldstændigt. Det er ikke hans skyld umiddelbart. Det er Zorniger der ikke skal tænke ham ind i den rolle. Med mindre rollen skal revolutionseres selvfølgelig. Stadig fan af Kaiser, men den her kamp var ikke god. 

Sønderj.
2/5

Sønderjyske spillede bedst, men de var svage i begge felter og Marvin Schwaebe i stod vejen ved deres største målchancer. Jeg kan personligt godt lide Sønderjyske, men de mangler den kynisme, som Brøndby heldigvis er ved at få igen. Sønderjyske får 2 stjerner fordi de spiller fint, men ikke scorer og ender med at tabe til Brøndby.

Brøndby
3/5

Brøndby var ikke det bedste hold på banen i dag, men det er også helt okay. Brøndby er ved at finde vej til den kynisme, som de fandt frem til igen og igen sidste år og til dels året før. Det er virkeligt rart at se og tre sejre i træk betyder at den lille krise er forbi. 3 stjerner til Brøndby fordi de vinder selvom de langt fra er bedst i dag. 

Brøndby fans
4.5/5
Sønderj. fans
3/5
Dommere
2.5/5
"Eksperter"
3/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.